Home SPORTS NEWS Champions και Europa League τον Αύγουστο με μονά ματς και ουδέτερες έδρες

Champions και Europa League τον Αύγουστο με μονά ματς και ουδέτερες έδρες


Προημιτελικά και ημιτελικά σε δύο βδομάδες στο τέλος του καλοκαιριού, σε μονές αναμετρήσεις, χωρίς κοινό και σε ουδέτερο γήπεδο, σχεδιάζει η UEFA για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Aκόμα αναζητείται η πρακτική φόρμουλα, ώστε όλα τα πρωταθλήματα να καταφέρουν με κάποιον τρόπο να ξεκινήσουν ξανά και να ολοκληρωθούν. Η κρίση του κορονοϊού έχει αφήσει πληγωμένο και το ποδόσφαιρο και η UEFA θέλει να δώσει προτεραιότητα στις εθνικές Λίγκες να διεξαχθούν μέχρι και τον Ιούλιο, ώστε μετά να γίνει το ίδιο και με τις δικές της διοργανώσεις.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ισπανικού δικτύου «Cadena Ser», η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία έχει ως πλάνο να οργανώσει μέσα σε δύο βδομάδες του Αυγούστου όλα τα εναπομείναντα ματς σε Champions και Europa League. Δηλαδή μέσα σε αυτό το διάστημα να παιχτούν οι ρεβάνς των «16», τα προημιτελικά, ημιτελικά και οι τελικοί. Μόνο που αυτά τα ραντεβού η UEFA θέλει να είναι μονές αναμετρήσεις, χωρίς κοινό και σε ουδέτερο γήπεδο. Όλα αυτά βέβαια εφόσον το επιτρέψει η πανδημία του Covid-19.