Home TOP NEWS Διαψεύδει η ΟΥΕΦΑ για προθεσμία μέχρι τις 3 Αυγούστου

Διαψεύδει η ΟΥΕΦΑ για προθεσμία μέχρι τις 3 Αυγούστου


Σε δηλώσεις του στο γερμανικό ZDF στις 4/4, ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, φερόταν να έχει πει πως προθεσμία για την ολοκλήρωση της σεζόν -τόσο των πρωταθλημάτων όσο και των ευρωπαϊκών διοργανώσεων- είναι η 3η Αυγούστου.

Παρ’ όλα αυτά, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία διαψεύδει πως ο Σλοβένος πρόεδρός της έχει πει κάτι τέτοιο και τονίζει πως προς το παρόν αναλύονται όλες οι επιλογές.

Συγκεκριμένα η UEFA αναφέρει:

«Έχει γραφτεί πως ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, είπε στο ZDF της Γερμανίας πως το Champions League πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι τις 3 Αυγούστου. Αυτό δεν είναι αλήθεια. Ο πρόεδρος ήταν πολύ ξεκάθαρος και δεν ανέφερε συγκεκριμένες ημερομηνίες αναφορικά με την ολοκλήρωση της σεζόν.

Η UEFA προς το παρόν αναλύει όλες τις επιλογές όσον αφορά την ολοκλήρωση των εγχώριων και ευρωπαϊκών διοργανώσεων, μαζί με την ECA και τις Ευρωπαϊκές Λίγκες.

Πρωταρχική προτεραιότητα όλων των μελών του γκρουπ εργασίας που συστάθηκε είναι η δημόσια υγεία.

Μετά από αυτό στόχος είναι να βρεθούν λύσεις με το καλεντάρι ώστε να ολοκληρωθούν όλες οι διοργανώσεις. Οι επιλογές μελετώνται για να παιχθούν αγώνες τον Ιούλιο και τον Αύγουστο αν χρειαστεί, αναλόγως με τις ημερομηνίες επανέναρξης με την άδεια των τοπικών αρχών.