Home TOP NEWS «Κανένας δεν γνωρίζει πότε θα τελειώσει αυτή η τρέλα… κάνουμε προπόνηση διαδικτυακά»

«Κανένας δεν γνωρίζει πότε θα τελειώσει αυτή η τρέλα… κάνουμε προπόνηση διαδικτυακά»


Ο Κοστέλ Παντιλιμόν παραχώρησε μίνι συνέντευξη στην Ρουμανική αθλητική ιστοσελίδα prosport.ro και αναφέρθηκε στην κατάσταση που περνάει σήμερα το ποδόσφαιρο, τις συζητήσεις που γίνονται για μειώσεις μισθών των ποδοσφαιριστών, την καθημερινότητα του στην Κύπρο αλλά και την επιλογή του να έρθει στο νησί μας.

Σε ότι αφορά στις σκέψεις που γίνονται σε διεθνές επίπεδο για να αλλάξει η μισθοδοσία των παικτών είπε: «Προσωπικά θεωρώ ότι είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για μειώσεις μισθών των ποδοσφαιριστών.  Αν αυτή η περίοδος επεκταθεί είμαι βέβαιος ότι οι ποδοσφαιριστές θα καταλάβουν, όμως σε αυτή τη φάση είναι γελοίο να το συζητάμε και καθόλου φυσιολογικό. Σίγουρα υπάρχουν οι άνθρωποι που επενδύουν στο ποδόσφαιρο και αν αυτό κρατήσει για μήνες τότε θα πρέπει να το δεχτούμε και είμαι βέβαιος ότι κανένας ποδοσφαιριστής δεν θα πει όχι».

Ο Παντιλιμόν μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί: «Κανένας δεν μπορεί να γνωρίζει πότε θα τελειώσει αυτή η τρέλα. Θέλουμε να επιστρέψουμε στην κανονική μας ζωή ωστόσο όλοι πρέπει να μείνουμε υγιείς αλλά και οι αγαπημένοι μας. Δικαιούμαστε να βγαίνουμε έξω μονο μία ώρα την ημέρα. Πρέπει να στείλουμε SMS στις αρχές, να πάρουμε απάντηση και αυτό είναι που παρακολουθείται. Είναι πολύ παράξενο. Είναι παράξενο και για το ποδόσφαιρο όλο αυτό διότι είναι δύσκολο να σκέφτεσαι άλλα πράγματα μέσα σε όλη αυτή την κατάσταση. Για καλή μου τύχη έχω ένα δωμάτιο στο οποίο μπορώ να κάνω την γυμναστική μου. Κάνουμε προπόνηση διαδικτυακά».

Για την επιλογή του να έρθει στην Κύπρο: «Ήθελα να αλλάξω για λίγο περιβάλλον, ήθελα να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό. Προσαρμόστηκα σχετικά γρήγορα ενώ υπάρχουν και κάποιοι συμπαίκτες μου που έπαιξαν επίσης στην Αγγλία. Είναι όλα καλά. Εύχομαι να τελειώσουν όλα καλά»