Home TOP NEWS Κάποιοι στην Κύπρο εύχονται να μην συνεχιστεί η σεζόν…

Κάποιοι στην Κύπρο εύχονται να μην συνεχιστεί η σεζόν…


Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και το έχει δηλώσει από την πρώτη στιγμή, θέλει  να συνεχιστεί η σεζόν για να πάρει η κάθε ομάδα τη θέση που της αξίζει.

Από κει και πέρα αυτό που αντιλαμβανόμαστε είναι πως δεν είναι μόνο το θέμα του Κορονοϊού που απασχολεί στην Κύπρο. Το οικονομικό κομμάτι θα αποτελέσει πολύ σοβαρό εμπόδιο στο να δοθεί συνέχεια στη σεζόν με κάποιους παράγοντες μάλιστα να βολεύονται από ενδεχόμενη διακοπή.

Αν σκεφτεί κανείς πως μέσα από την πρόταση της ΚΟΠ, ουσιαστικά αυτό που ζητείται από τους ποδοσφαιριστές είναι να παίξουν ποδόσφαιρο και να ολοκληρώσουν τη χρονιά χωρίς να πληρωθούν τότε εύκολα γίνεται αντιληπτό πως τα ποσά που θα γλυτώσουν κυρίως οι ομάδες με τους ψηλότερους προϋπολογισμούς θα είναι πολύ μεγάλα.

Στην Κύπρο φαίνεται πως τα μέτρα που έλαβε άμεσα η κυβέρνηση μας φέρνουν σε σημείο να λέμε πως η κατάσταση στη χώρα μας είναι ελεγχόμενη και αυτή τη στιγμή όλα δείχνουν πως σύντομα θα αρχίσουμε να μετράμε αντίστροφα για να ξαναδούμε μπάλα.

Υπάρχουν ωστόσο παράγοντες και ομάδες που εύχονται το αντίθετο. Μάλιστα κάποιοι από αυτούς, από τη στιγμή που η ομάδα τους δεν είναι σε ευνοϊκή, για τους στόχους της, βαθμολογική θέση, φαίνεται πως επιθυμούν τη διακοπή του πρωταθλήματος. Ξεκάθαρα!