Home TOP NEWS Μιχαηλίδης: «Βλέπω ότι θα επεκταθούν τα μέτρα»

Μιχαηλίδης: «Βλέπω ότι θα επεκταθούν τα μέτρα»


Ο Πρόεδρος του ΚΟΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για τις εισηγήσεις που έκανε και γενικότερα για την κατάσταση που επικρατεί με τον κορωνοϊό.

Η αρχική τοποθέτηση: «Παρακολουθώ στενά τα πράγματα. Έγραψα κάτι για τους αθλητές του ΚΟΑ και προχθές έγραψα κάτι για το ποδόσφαιρο. Είναι προσωπικές απόψεις και το ξεκαθαρίζω. Υπολογίζω ότι θα πάμε για Ιούνιο και Ιούλιο. Όταν το έγραψα μου έκαναν σχόλιο για τις ψηλές θερμοκρασίες. Θα πρέπει οι ειδικοί να βρουν τρόπο».

Για τις άλλες δυσκολίες που υπάρχουν: «Και οι παίκτες χρειάζονται χρόνο για να επανέλθουν. Εγώ βλέπω ότι θα επεκταθούν τα μέτρα, χωρίς να μου έχει πει κάτι, κάποιος. Το θεωρώ δεδομένο. Για τους λίγους βλάκες, δεν μπορούν να κινδυνεύουμε όλοι μας. Εδώ πεθαίνει κόσμος. Εγώ για παράδειγμα δεν έχω δει τα εγγόνια μου, εδώ και βδομάδες».

Γενικότερα για τις εισηγήσεις που έκανε: «Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου θέλει να τελειώσουν τα πρωταθλήματα στο γήπεδο. Έχουμε υποχρέωση να κάνουμε υπολογισμούς και σχεδιασμούς. Αν δεν βγουν, τους αλλάζουμε. Πρέπει να γίνει αυτός ο σχεδιασμός και να έχουμε κατά νου, ότι θα τελειώσει η αγωνιστική περίοδος στο γήπεδο».

Για την αλλαγή που έκανε στην εισήγηση του αναφορικά με το κύπελλο: «Μετά από σχόλια που μου έκαναν, αλλά και δικές μου δεύτερες σκέψεις, το άλλαξα αφού κατάλαβα ότι αδικείται η ΑΕΛ. Το άλλαξα και είπα να γίνουν μονοί αγώνες στα ημιτελικά».

Για το πότε θα αρχίσει η επόμενη χρονιά: «Όταν τελειώσει το πρωτάθλημα να δοθεί χρόνος για ξεκούραση και να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα τον Οκτώβριο και να μετατεθούν τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα».