Home TOP NEWS Οι… έξυπνοι στην Ανόρθωση και οι υπόλοιποι τα κορόιδα

Οι… έξυπνοι στην Ανόρθωση και οι υπόλοιποι τα κορόιδα


Είναι επιβεβαιωμένο. Η ομάδα η οποία προπονείται στο γήπεδο εδώ και μέρες είναι η Ανόρθωση. Σε μία περίοδο στην οποία ο περιορισμός είναι υποχρεωτικός όπως επίσης και οι συναθροίσεις, για την ομάδα της Αμμοχώστους ισχύει κάτι διαφορετικό.

Όπως έχουμε μάθει, οι παίκτες της Ανόρθωσης συναντώνται κατά ομάδες και πραγματοποιούν προπόνηση σε γήπεδο στην Λάρνακα. Μάλιστα υπάρχει και φωτογραφία που το επιβεβαιώνει.

Πρόκειται βεβαίως για μέγα σκάνδαλο και θα θέλαμε να ακούσουμε την άποψη του Υπουργείου Υγείας, του Υπουργίου διακιαοσύνης αλλά και την άποψη του ΚΟΑ ο οποίος έκλεισε εδώ και μέρες όλα τα γήπεδα και τις αθλητικές εγκαταστάσεις.

Μάλιστα αναφορές λένε ότι ζητήθηκε άδεια από πλευράς Ανόρθωσης για να γίνει κάτι τέτοιο και την οποία εξασφάλισε. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, δεν περιορίζεται μόνο στο αθλητικό κομμάτι αλλά θα πρόκειται βεβαίως και για πολιτικό σκάνδαλο.

Την ώρα λοιπόν που όλες οι ομάδες, όλοι οι ποδοσφαιριστές και αθλητές προσπαθούν να διατηρηθούν σε όσο το δυνατό καλύτερη φόρμα κάνοντας προπόνηση στο σπίτι, η ομάδα του Κετσπάια πάει στο γήπεδο.