Home TOP NEWS Όταν ο Λάρκου τον επέλεγε, λίγοι τον πίστευαν!

Όταν ο Λάρκου τον επέλεγε, λίγοι τον πίστευαν!


Με αφορμή το βίντεο που επέλεξε να αναρτήσει σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ, ένα μικρό αφιέρωμα στον Αγκολέζο επιθετικό Φρέντι Ντο Σάντος ο οποίος πέρασε από την ομάδα μας για μία διετία, κάνουμε κι εμείς μία μικρή αναδρομή στο παρελθόν για να αναφερθούμε στο… ποδοσφαιρικό μάτι του Νεόφυτου Λάρκου ο οποίος φέτος απλά επιβεβαίωσε εαυτόν.

Ο Φρέντι λοιπόν έγινε μέλος του ρόστερ μας, σε ηλικία 32 ετών, από το 2011 μέχρι το 2013. Στην εποχή των μεγάλων προβλημάτων και της οικονομικής περισυλλογής ο τότε προπονητής μας Νεόφυτος Λάρκου τον είχε επιλέξει για να τον φέρει στην ομάδα.

Είναι γεγονός πως τότε, στο άκουσμα της μεταγραφής του, λίγοι θα πίστευαν ότι το πέρασμα του Φρέντι από την ΟΜΟΝΟΙΑ θα ήταν πετυχημένο.

Μάλιστα στην πρώτη του χρονιά κατάφερε να σκοράρει 17 φορές στο πρωτάθλημα και αν δεν προέκυπτε ο τραυματισμός του θα ανέβαζε κι άλλο αυτό τον αριθμό. Η απουσία Φρέντι τη χρονιά 2011-12, στοίχησε στην ομάδα η οποία κυνήγησε, παρά τις μεγάλες δυσκολίες, μέχρι τέλους τον τίτλο και σίγουρα τον άξιζε.

Η φτηνή, για τα τότε δεδομένα, επιλογή Λάρκου αποδείχθηκε πετυχημένη, όπως συνέβη και με τόσες άλλες όταν ήταν προπονητής. Από που να αρχίσουμε και που να τελειώσουμε;

Θυμίζουμε μόνο ότι, μεταξύ των ποδοσφαιριστών που έφερε στην ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν και αυτός που άφησε το στίγμα του και προσέδωσε λάμψη στο Κυπριακό ποδόσφαιρο και του οποίου η παρουσία στα γήπεδα μας θα μνημονεύεται για χρόνια. Ο Νούνο Ασίς!

Το ίδιο ισχύει και φέτος. Ο Λάρκου έκανε, μαζί βεβαίως με τους συνεργάτες του, επιλογές οι οποίες έδωσαν στην ΟΜΟΝΟΙΑ τη δυνατότητα και το δικαίωμα να μιλάει ξανά για τίτλο. Εμείς λέμε ξεκάθαρα πως είναι ευλογία για την ομάδα μας να έχει στις τάξεις της έναν τέτοιο… ακούραστο εργάτη, έναν άνθρωπο τόσο παθιασμένο, καταρτισμένο αλλά και με μεγάλη αντίληψη, όπως είναι ο Νεόφυτος Λάρκου!