Home TOP NEWS Πάρτε οριστικές αποφάσεις για το ποδόσφαιρο και ανακοινώστε άμεσα

Πάρτε οριστικές αποφάσεις για το ποδόσφαιρο και ανακοινώστε άμεσα


Έχουμε την αίσθηση ότι η μοναδική ομάδα η οποία κρατάει υπεύθυνη στάση, μέσα σε όλο αυτό το διάστημα της αβεβαιότητας και απλά αναμένει τις εξελίξεις και τις οδηγίες για να τις ακολουθήσει, είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Το Αποέλ ξεκάθαρα επιζητεί για οικονομικούς λόγους τη διακοπή, η Ανόρθωση πιέζει έντονα για να συνεχιστεί το πρωτάθλημα, στον Απόλλωνα απ’ ότι φαίνεται δεν τους χαλάει να σταματήσει για φέτος το ποδόσφαιρο από τη στιγμή που εξασφαλίζουν Ευρωπαϊκό εισιτήριο, η ΑΕΛ μέσω του προέδρου της μιλάει για διακοπή ενώ η ΑΕΚ τηρεί σιγή ιχθύος.

Οι ομάδες του δεύτερου γκρουπ δεν επιθυμούν να ξαναμπούν στο γήπεδο φέτος, ενώ στη δεύτερη κατηγορία θα πρέπει να θεωρηθεί δεδομένο ότι η χρονιά έχει τελειώσει.

Μίλησαν οι παράγοντες, η ομοσπονδία, μίλησαν οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές, ο κάθε ένας προτάσσει επιχειρήματα έτσι όπως τον βολεύουν και είναι πραγματικά αστείο το γεγονός ότι οι επιστημονικές υποδείξεις μπαίνουν, σε ότι αφορά στο ποδόσφαιρο μας, σε δεύτερη μοίρα.

Σε ότι αφορά τώρα στην ΟΜΟΝΟΙΑ… Θέληση της ομάδας μας ήταν από την αρχή η επιστροφή στη δράση ώστε να κριθούν όλα στο γήπεδο. Ωστόσο είναι λογικό, αυτές οι 50 μέρες απραξίας για τους ποδοσφαιριστές, να φέρνει πονοκέφαλο στην ομάδα φυσικής κατάστασης. Η χαλάρωση σε ότι αφορά στις προπονήσεις, με τη δυνατότητα ατομικής εκγύμνασης σε ανοικτό χώρο από τη Δευτέρα και ομαδικών προπονήσεων από τις 18 του Μάη (με κλειστα αποδυτήρια και γυμναστήρια), ενδεχομένως να μην είναι επαρκές διάστημα (με δεδομένο ότι οι διοργανώσεις πρέπει να ολοκληρωθούν πριν μπούμε στον Αύγουστο) ώστε να μπορέσουν οι παίκτες να φέρουν ξανά τον οργανισμό τους σε σημείο που να μπορεί να αποδώσει σε υψηλούς ρυθμούς και με τη δυσκολία που θα προκύψει λόγω και της ασφυκτικής ζέστης στη χώρα μας τους καλοκαιρινούς μήνες.

Αναμένουμε λοιπόν τη σημερινή σύσκεψη στο Προεδρικό Μέγαρο με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ελπίζοντας ότι θα παρθούν οριστικές αποφάσεις.

Αν θα πάμε για διακοπή να το δηλώσουν ξεκάθαρα από τώρα, αν θα μπούμε στη διαδικασία επανεκκίνησης του ποδοσφαίρου για να ολοκληρωθούν οι φετινές διοργανώσεις επίσης θα πρέπει να ανακοινωθεί άμεσα και άμεσα να βγει το πλάνο τόσο για την προετοιμασία των ομάδων αλλά και για τη διαμόρφωση του αγωνιστικού προγράμματος.

Το να συνεχίσουμε να βαδίζουμε στην αβεβαιότητα είναι ψυχοφθόρο για όλους και κυρίως για τις ομάδες οι οποίες πρέπει να γνωρίζουν πως θα προγραμματιστούν.