Home TOP NEWS Συνάντηση πρωταθλητών – Ανάρτηση Νόελ παρέα με Τίμο στο Ντουμπάι

Συνάντηση πρωταθλητών – Ανάρτηση Νόελ παρέα με Τίμο στο Ντουμπάι


Δύο τρομεροί ποδοσφαιριστές και εξαιρετικοί άνθρωποι συναντήθηκαν τον περασμένο Ιανουάριο στο Ντουμπάι όπου ο Νόελ είναί βοηθός προπονητής στην Al Hamriya Sports Club των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Ο Νόελ Κασέκε ήταν στην ομάδα μας από το 2007 μέχρι το 2012 ενώ ο Τίμο από το 2008 μέχρι το 2011. Ήταν βασικότατα στελέχη της ομάδας που πανηγύρισε το τελευταίο πρωτάθλημα για τελευταία φορά το 2010.

Σε σημερινό του ποστάρισμα ο Κασέκε ανέβασε φωτογραφία με τον Τίμο λέγοντας… «To καλύτερο Νο. 4 με το οποίο έπαιξα μαζί. Ο τέλειος κεντρικός αμυντικός με καταπληκτικό αριστερό πόδι, μου έμαθε την ιδανική… Γερμανική πάσα. Πως περνάει ο καιρός. Ήταν πολύ ωραίο το ότι σε είδα όταν ήρθες για διακοπές στο Ντουμπάι τον Ιανουάριο. Είσαι κύριος, ένα απίθανο άτομο, ένας πραγματικός φίλος, ένας αδελφός. Μου έδωσες μεγάλες συμβουλές, μου έμαθες πολλά τώρα που είμαι προπονητής και είμαι σίγουρος ότι κι εσύ θα κάνεις εξαιρετική καριέρα ως προπονητής. Μόλις όλο αυτό τελειώσει, Θεού θέλοντος, είναι σειρά μου να έλθω να σε επισκεφτώ στην Γερμανία. Είσαι ο επόμενος Κλοπ!»