Home TOP NEWS Τα δεδομένα σήμερα λένε… ίσως Ιούνη η επανέναρξη και σίγουρα χωρίς κόσμο

Τα δεδομένα σήμερα λένε… ίσως Ιούνη η επανέναρξη και σίγουρα χωρίς κόσμο


Παράταση για άλλες 3 εβδομάδες, στα αυστηρά μέτρα που λαμβάνονται για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού, ανακοίνωσε χθες η κυβέρνηση. Ακολούθησε ανακοίνωση της ΚΟΠ η οποία αναγκαστικά θα πρέπει να ακολουθήσει τις οδηγίες του κράτους.

Ουδείς μπορεί να γνωρίζει πως θα εξελιχθεί αυτή η μάχη που δίνεται στη χώρα μας, αν και φαίνεται πως είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Τα κρούσματα που ανακοινώνονται καθημερινά είναι περιορισμένα, τη στιγμή μάλιστα που η δειγματοληψία έχει αυξηθεί.

Ο αναγκαστικός εγκλεισμός όλων, σαφώς επηρεάζει και το ποδόσφαιρο. Το γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές δεν θα μπορέσουν να ξεκινήσουν προπονήσεις μέχρι το τέλος του μήνα κάνει αδύνατη την επανέναρξη του πρωταθλήματος μέσα στον Μάιο.

Από κει και πέρα θα πρέπει να περιμένουμε τη στιγμή που θα αρχίσουν να χαλαρώνουν τα μέτρα για να μπορέσουν οι ποδοσφαιριστές να επιστρέψουν στα προπονητικά κέντρα των ομάδων τους.

Πρέπει επίσης να τονιστεί αλλά και να ληφθεί ως δεδομένο ότι, ακόμα κι αν επαναρχίσει το πρωτάθλημα, ο κόσμος δεν θα έχει τη δυνατότητα να βρεθεί στις εξέδρες. Τα παιχνίδια, όταν η μπάλα στηθεί ξανά στη σέντρα και μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών αναγκαστικά.