Home TOP NEWS Χούμποτσαν: «Είμαι χαρούμενος που θα βοηθήσω την ΟΜΟΝΟΙΑ στο Champions League»

Χούμποτσαν: «Είμαι χαρούμενος που θα βοηθήσω την ΟΜΟΝΟΙΑ στο Champions League»


O ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Τόμας Χούμποτσαν παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα sport.aktyality.sk και μέσα από αυτές εξέφρασε την χαρά του και την ικανοποίηση του για το ότι θα συνεχίσει να φοράει την πράσινη φανέλα και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Δείτε εδώ το σχετικό δημοσίευμα

Επίσης δηλώσεις έκανε και ο μάνατζερ του Σλοβάκου αμυντικού Roman Vojtek σχολιάζοντας ουσιαστικά την ανανέωση της συνεργασίας του Χούμποτσαν με την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα μείνω στην Κύπρο και την επόμενη χρονιά. Η οικογένεια μου κι εγώ μένουμε στην Κύπρο και έχω πολύ καλή σχέση με τους συμπαίκτες μου, παρόλο που δεν έχω αγωνιστεί σε πάρα πολλά παιχνίδια. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα έχω την ευκαιρία να συνεχίσω και να βοηθήσω την ομάδα μου στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Οι δηλώσεις του μάνατζερ του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας:

«Η Ομόνοια είναι μία ποιοτική ομάδα, που έχει στόχο να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Ο Τόμας κέρδισε τον σεβασμό τους λόγω του χαρακτήρα του και της εμπειρίας του. Ήθελαν πολύ να τον κρατήσουν και μας το έδειξαν, όμως οι διαπραγματεύσεις σταμάτησαν λόγω της πανδημίας. Αργότερα όμως που επανάρχισαν οι επαφές, η συμφωνία με την Ομόνοια ήταν πολύ εύκολη».