Home TOP NEWS Δημοσκόπηση: Τι πιστεύουν οι Κύπριοι ότι πρέπει να γίνει με το πρωτάθλημα...

Δημοσκόπηση: Τι πιστεύουν οι Κύπριοι ότι πρέπει να γίνει με το πρωτάθλημα μας


Μία ενδιαφέρουσα δημοσκόπηση παρουσιάζει σήμερα η εφημερίδα «Πολίτης».

Συμμετείχαν σε αυτήν 690 άτομα και τα οποία ερωτήθηκαν για τη διαχείριση, από την Κυβέρνηση και τα κόμματα, της πανδημίας.

Η δημοσκόπηση αφορούσε επίσης και τις θέσεις των Κυπριων σε σχέση με το Κυπριακό ποδόσφαιρο με το 56 τοις εκατό να υποστηρίζει ότι το πρωτάθλημα θα πρέπει να επαναρχίσει και να ολοκληρωθεί κανονικά χωρίς φιλάθλους.

Οι ερωτηθέντες εξέφρασαν επίσης την άποψη τους για το τι πρέπει να γίνει σε περίπτωση διακοπής και πέραν των μισών, ποσοστό 56%, θεωρούν ότι θα πρέπει να ισχύσει η βαθμολογία έτσι όπως διαμορφώθηκε πριν την διακοπή.

Το απόσπασμα της δημοσκόπησης για το ποδόσφαιρο:

Καυτή και επίκαιρη ήταν η ερώτηση για το ποδόσφαιρο. Ποσοστό 32% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι λόγω πανδημίας το πρωτάθλημα πρέπει να διακοπεί. Η πλειοψηφία πάντως (56%) θέλει να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα και να διεξαχθούν οι αγώνες χωρίς θεατές. Ποσοστό 12% δεν γνωρίζει ή δεν θέλει να απαντήσει.

Αν δεν ξαναρχίσει το πρωτάθλημα στις επόμενες 20 μέρες θα καταφέρουμε να ελέγξουμε την πανδημία; Ήδη σε κάποιες χώρες, όπως η Γαλλία και η Ολλανδία, το πρωτάθλημα έχει διακοπεί.

Ποιος θα αναδειχθεί πρωταθλητής στην Κύπρο και ποιες ομάδες θα μας εκπροσωπήσουν στην Ευρώπη;

Το 56% θεωρεί ότι ο πρωταθλητής θα πρέπει να κριθεί από τη μέχρι στιγμής βαθμολογία, ανεξαρτήτως των αγώνων που υπολείπονται. Το 4% θεωρεί ότι πρέπει να γίνει κλήρωση μεταξύ των 6 πρώτων ομάδων, ποσοστό 8% ότι θα πρέπει να ισχύσει η περσινή βαθμολογία, ενώ 32% δεν γνωρίζουν ή δεν έχουν άποψη επί του θέματος.

Δείτε ολόκληρη τη δημοσκόπηση εδώ