Home TOP NEWS Ένα «πολυεργαλείο» που θα ήθελαν πολλοί προπονητές!

Ένα «πολυεργαλείο» που θα ήθελαν πολλοί προπονητές!


Ο Σλοβάκος αμυντικός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Τόμας Χούμποτσαν έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους της ομάδας μας και θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν να φοράει την φανέλα με το “τριφύλλι” στο στήθος κάτι που αφήνει και τον ίδιο ευχαριστημένο και χαρούμενο.

Μάλιστα ο Χούμποτσαν την ικανοποίηση του και την χαρά του ότι θα συνεχίσει να βοηθάει την ομάδα μας την εξέφρασε και μέσα από δηλώσεις του σε μέσο της πατρίδας του, ενώ μέσα από το βίντεο που ανέβασε η ΟΜΟΝΟΙΑ με τα μηνύματα των πρωταγωνιστών ο Σλοβάκος οπισθοφύλακας “έσταξε” μέλι για την ομάδα μας μιλώντας γι αυτήν στην οικογένεια του.

Το “πολυεργαλείο” στην αμυντική γραμμή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μπορεί να μην αγωνίστηκε σε πολλά παιχνίδια (11 στο πρωτάθλημα και 3 στο κύπελλο) εντούτοις κατάφερε με το “σπαθί” του να κερδίσει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της ομάδας μας και παράλληλα ένα νέο συμβόλαιο με αυτήν.

Ο Χένινγκ Μπεργκ στα παιχνίδια στην Ευρώπη αρχικά, αλλά και σε αυτά που θα ακολουθήσουν στο πρωτάθλημα θα έχει στα χέρια του μια υπερπολύτιμη μονάδα και ένα ποδοσφαιριστή ο οποίος μπορεί να δώσει βοήθειες τόσο ως κεντρικός αμυντικός, όσο και σαν ακραίος.

Το πάθος, η θέληση αλλά και η δύναμη του ποδοσφαιριστή ήταν αυτά που κέρδισαν τους ανθρώπους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η ομάδα μας θα έχει και αυτή την πρόκληση μπροστά της, το να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, ήταν πιο εύκολο το να γίνει ο “γάμος” μεταξύ των δύο πλευρών.

Πάντως το να έχεις ένα τέτοιο παίκτη που μπορεί να προσφέρει βοήθειες σε όλες τις θέσεις της άμυνας είναι πολυτέλεια για κάθε προπονητή την σημέρον ημέρα και σίγουρα ο Μπεργκ μπορεί να νιώθει πολύ τυχερός που έχει την τύχη να έχει τον Τόμας στο ρόστερ του.