Home TOP NEWS Ενδιαφέρον της Λανς για Μποτεάκ

Ενδιαφέρον της Λανς για Μποτεάκ


Η Γαλλική ομάδα είχε ενδιαφερθεί και πριν ένα χρόνο για τον ποδοσφαίριστή ο οποίος όμως κατέληξε στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Και μπορεί ο Ερίκ να διατηρεί συμβόλαιο με την ομάδα μας για ακόμη δύο χρόνια ωστόσο το ενδιαφέρον της Γαλλικής ομάδας παραμένει και αυτό το επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Ερίκ Μποτεάκ σε Live του στο Ίνσταγκραμ.

Ανέφερε: «Γνωρίζω ότι υπάρχει κάτι, αλλά δεν ξέρω περισσότερα. Έχω ακούσει για μια επαφή, αλλά τίποτε παραπάνω. Είμαι ποδοσφαιριστής. Είμαι στην Ομόνοια, είμαστε πρώτοι στο πρωτάθλημα. Δεν ξέρουμε τι θα συμβεί. Είμαι ανοικτός στα πάντα και θα δούμε σε λίγες εβδομάδες».

 

 

Υπήρξε και δημοσίευμα στην Γαλλία με την ιστοσελίδα maligue2.fr να αναφέρει: «Μετά από μια καλή σεζόν το ενδιαφέρον δεν έχει επισημοποιηθεί σύμφωνα με τις πληροφορίες μας. Ο Μποτεάκ, ο οποίος έχει συμβόλαιο ακόμα ένα χρόνο, δεν είναι αρνητικός να επιστρέψει στην Γαλλία ωστόσο η Λανς θα πρέπει να πληρώσει μισό εκατομμύριο ευρώ, το οποίο είναι η ρήτρα του συμβολαίου. Η Ομόνοια θέλει να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή με την πιθανότητα να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Κάτι που δεν θα δυσαρεστήσει τον ποδοσφαιριστή»