Home TOP NEWS Η πρόταση για επανέναρξη στην οποία η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν θετική, οι υπολοιποι...

Η πρόταση για επανέναρξη στην οποία η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν θετική, οι υπολοιποι όμως όχι


Σε μία πολύ σημαντική αποκάλυψη προέβη χθες βράδυ ο Στάυρος Παπασταύρου, αναφορά την οποία δεν είδαμε πουθενά γραμμένη μέσα στο διάστημα των συζητήσεων, και η οποία αφήνει εκτεθειμένες τις ομάδες, όχι την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Είπε λοιπόν ο Παπασταύρου πως ο Κούμας πρότεινε όπως δοθεί συνέχεια στο πρωτάθλημα όταν ξεπεραστεί η δύσκολη κατάσταση με την πανδημία, να ολοκληρωθεί η σεζόν και να αρχίσει άμεσα η επόμενη.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ και ο πρόεδρος της είδαν θετικά αυτή την ιδέα του προέδρου της ΚΟΠ κάτι που δεν ίσχυσε για τους υπολοιπους, ούτε και για την Ανόρθωση η οποία έσκιζε τα ιμάτια της όλο το προηγούμενο διάστημα εκτοξεύοντας προσβολές προς πάσα κατεύθυνση.

Η σχετική αναφορά Παπασταύρου… «Έδωσε μία ιδέα ο πρόεδρος της ΚΟΠ να τελειώσουμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο όταν θα μπορούσαμε να παίξουμε με θεατές όταν τελείωνε η δύσκολη κατάσταση. Είμασταν θετικοί σε αυτό όμως τα σωματεία, μαζί και η Ανόρθωση, δεν δέχθηκαν αυτή την ιδέα. Ήταν μία λύση, να τελειώσουμε το πρωτάθλημα και να αρχίσει άμεσα η επόμενη. Δεν δέχθηκαν επειδή ότι θα άλλαζαν τα δεδομένα με τα ρόστερ. Μα τα δεδομένα είχαν ήδη αλλάξει άρα θα μπορούσαμε να κάνουμε όλοι υποχωρήσεις»

Είναι φανερο λοιπόν πως όταν κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις, κρύβουν κάποια από τα γεγονότα, προφανώς για να μην πληγεί επικοινωνιακά η εικόνα τους.