Home TOP NEWS Η βασική προϋπόθεση για μία καλή Ευρωπαϊκή παρουσία

Η βασική προϋπόθεση για μία καλή Ευρωπαϊκή παρουσία


Μία τετραετία μετά την τελευταία παρουσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στα Ευρωπαϊκά κύπελλα και η ομάδα μας θα έχει ξανά την ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις της και να προσπαθήσει να φτάσει μακριά.

Η προοπτική είναι εκεί και η παρουσία στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ μας κάνει όλους ανυπόμονους να δούμε ξανά την ομάδα μας να προσπαθεί για τη διάκριση στην Ευρώπη. Όλοι μας αισθανόμαστε ότι μας χρωστάει κάτι η τύχη ή αν θέλετε η… ποδοσφαιρική δικαιοσύνη και χιατί όχι, να μας το ξεπληρώσει φέτος.

Ενόψει της νέας πρόκλησης που παρουσιάζεται μπροστά στην ομάδα μας, κρίνουμε πολύ σημαντικό το γεγονός ότι θα παρουσιαστεί με έτοιμο τον βασικό κορμό και χωρίς πολλές διαφοροποιήσεις στο ρόστερ.

Είναι άλλωστε παραδεκτό πως οι Κυπριακές ομάδες που κατάφεραν στο παρελθόν να κάνουν πράγματα στην Ευρώπη, το έπραξαν χωρίς να κάνουν ιδιαίτερες διαφοροποιήσεις στο έμψυχο δυναμικό τους. Αυτό θεωρούμε ότι θα ισχύσει σε μεγάλο βαθμό φέτος και για την ΟΜΟΝΟΙΑ οπότε δημιουργούνται και καλύτερες πιθανότητες να έρθουν επιτυχίες.

Βέβαια σε τέτοιες περιπτώσεις θα είναι καλό να προκύψουν και κληρώσεις που θα μας δίνουν σε κάθε γύρο καλές πιθανότητες ωστόσο φέτος η ΟΜΟΝΟΙΑ, κρίνουμε πως πληροί αυτή τη βασική προϋπόθεση. Θα πάει δηλαδή να παίξει μπάλα στην Ευρώπη, ως επί το πλείστον με την περσινή της ομάδα.