Home TOP NEWS Καλά και σήμερα τα νέα από το Υπ. Υγείας: 4 νέα κρούσματα...

Καλά και σήμερα τα νέα από το Υπ. Υγείας: 4 νέα κρούσματα κορωνοϊού


Τέσσερα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα COVID 19, τα οποία προέκυψαν μέσα από τη διενέργεια 1984 διαγνωστικών εξετάσεων, ανακοινώθηκαν από τους αρμόδιους το απόγευμα της Τετάρτης.

Συγκεκριμένα, τρία κρούσματα εντοπίστηκαν μέσω ιχνηλάτησης και άλλο ένα από τη διαδικασία μέσω ιατρείων δημόσιας υγείας.

Από το πρόγραμμα ελέγχου σε λιανικό εμπόριο και εργοτάξια δεν εντοπίστηκαν νέα περιστατικά, όπως επίσης και από τους χώρους που επαναλειτουργούν αύριο αλλά και τους μαθητές.

Τα τρία νέα περιστατικά που εντοπίστηκαν μέσω ιχνηλάτησης, αφορούν επαφές του ενός περιστατικού που εντοπίστηκε σε σχολείο της Λευκωσίας.

Σύμφωνα με τον Δρ. Λεόντιο Κωστρίκη, τα αποτελέσματα είναι ενθαρρυντικά και κινούνται στην επιδημιολογική πορεία που έχει εδραιωθεί τις προηγούμενες μέρες.

Το σύνολο των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων ανήλθε στα 922.

Η κατάσταση των ασθενών:

Σύμφωνα με τον δρα Μάριο Λοΐζου, τέσσερις ασθενείς νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Αναφοράς, ένας εκ των οποίων σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας. Τρεις νοσηλεύονται διασωληνωμένοι στη ΜΕΘ του ΓΝ Λευκωσίας και ένα άλλο περιστατικό σε θάλαμο άλλου νοσηλευτηρίου.

Πηγή:Politis.com.cy