Home TOP NEWS Κοντά στην παραμονή του ο Λούφτνερ, θέλει και ο Ακιντόλα

Κοντά στην παραμονή του ο Λούφτνερ, θέλει και ο Ακιντόλα


Η πληροφόρηση που βγαίνει σε ότι αφορά στον Μίκαελ Λούφτνερ αναφέρει πως, η προσπάθεια της ομάδας να τον διατηρήσει στο δυναμικό της και στην επόμενη περίοδο φέρνει το ποθητό αποτέλεσμα και θα παραμείνει στην ομάδα.

Άλλωστε ο Τσέχος κεντρικός αμυντικός εκφράστηκε και μέσω της τοποθέτησης του στη κάμερα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ευχόμενος η επόμενη χρονιά να είναι ακόμη καλύτερη για την ομάδα ενώ «έκλεισε» ραντεβού με τον κόσμο, μέσα και από την αναφορά του.

Σε ότι αφορά στον Ακιντόλα, επίσης εξέφρασε την περηφάνια του για το γεγονός ότι αποτέλεσε μέλος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, έστω από τη μέση της χρονιάς και κάτω.

Αξίζει επίσης να γίνει αναφορά και στην σχετική δήλωση του Παπασταύρου, στην συνέντευξη του στην CableNet. Είχε αναφέρει πως και οι δύο ποδοσφαιριστές που ήρθαν με δανεισμό από ομάδες της Δανίας επιθυμούν την παραμονή τους.

Δείχνει πάντως η περίπτωση Ακιντόλα να χρειάζεται λίγη περισσότερη υπομονή και προσπάθεια. Πάντως ο Νιγηριανός έδειξε στο διάστημα που αγωνίστηκε στην ΟΜΟΝΟΙΑ πως πρόκειται για έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή που μπορεί να έχει σημαντική συνεισφορά στις νέες προκλήσεις που έχειμ μπροστά της η ομάδα.