Home TOP NEWS Μεθοδικότητα, οργάνωση, συνέπεια δημιούργησαν τις συνθήκες για να γίνει το… άλμα

Μεθοδικότητα, οργάνωση, συνέπεια δημιούργησαν τις συνθήκες για να γίνει το… άλμα


Η κατάληψη της πρώτης θέσης, έστω και μέσα από μία ανολοκλήρωτη χρονιά, είναι το επιστέγασμα μίας δύσκολης προσπάθειας που άρχισε μήνες προηγουμένως. Η απόσταση που είχε να καλύψει η ΟΜΟΝΟΙΑ από τους αντιπάλους της, το προηγούμενο καλοκαίρι φάνταζε τεράστια ωστόσο η μεθοδική δουλειά στον προγραμματισμό, η εξαιρετική οργάνωση στο «Ηλίας Πούλλος» και η συνέπεια της διοίκησης σε όλους τους τομείς, δημιούργησαν τις συνθήκες για να κάνει το άλμα προς τα πάνω η ομάδα.

Αν συνεχιζόταν η χρονιά κανονικά, είμαστε πεπεισμένοι ότι το πρωτάθλημα θα ήταν δικό μας, και το κύπελλο.

Ο έχων το γενικό πρόσταγμα Νεόφυτος Λάρκου μαζί με τους συνεργάτες του, θα πρέπει να αισθάνονται απόλυτα ικανοποιημένοι με όσα η ομάδα πέτυχε σε μικρό χρονικό διάστημα όμως σε καμία περίπτωση δεν επαναπαύονται.

Έχουν μεν κερδίσει την πλήρη αποδοχή και τυγχάνουν της απόλυτης εμπιστοσύνης, αφού η δουλειά τους τους δικαίωσε, όμως γνωρίζουν ότι μπροστά μας έρχεται ένα ιδιαίτερο καλοκαίρι στα του προγραμματισμού.

Ανανεώσεις συμβολαίων, πιθανές αποχωρήσεις από το ρόστερ, μεταγραφές. Όλα θα γίνουν με στόχο να κάνει η ΟΜΟΝΟΙΑ ακόμη ένα βήμα προς τα μπρος.

Η ομάδα μας μπήκε σε ένα δρόμο τον οποίο έκανε χρόνια να περπατήσει, είναι πλέον πρωταγωνίστρια και σαφώς από δω και πέρα θα στοχεύει πάντα ψηλά. Στο ποδόσφαιρο ωστόσο κανείς δεν παίζει μόνος και τίποτα και ποτέ δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο.

Όλα έρχονται με την σκληρή δουλειά και χαιρόμαστε που βλέπουμε στην ομάδα ανθρώπους να δουλεύουν, σε όλα τα επίπεδα, με τόση όρεξη για το καλό της.