Home TOP NEWS Κέρδισε επάξια το νέο του συμβόλαιο!

Κέρδισε επάξια το νέο του συμβόλαιο!


Ο νεαρός τερμστοφύλακας της ομάδα μας, Χαράλαμπος Κυριακίδης έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που πέρασε το κατώφλι των γραφείων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και συμφώνησε με τη διοίκηση για ανανέωση της συνεργασίας του.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ δένει για μία τριετία έναν εξελίξιμο τερματοφύλακα ο οποίος μπορεί να μην έχει πρωταγωνιστικό ρόλο μέσα στην ομάδα, θα είναι και φέτος ο τρίτος τερματοφύλακας, ωστόσο μέσα από τη δουλειά του και όντας δίπλα από πιο έμπειρους θα κερδίζει μέρα με τη μέρα και θα κτίζει για το μέλλον.

Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι ο Χαράλαμπος είχε την καθοριστική του στιγμή στο πρωτάθλημα, κάνοντας εκείνη την σπουδαία απόκρουση στο νικηφόρο ντέρμπι με την Ανόρθωση στο ΓΣΠ, συμβάλλοντας στην κατάληψη της πρώτης θέσης.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ τον πιστεύει, είδε ότι πρόκειται για ένα παιδί που δουλεύει σκληρά και θέλει να πετύχει ενώ έδειξε ικανότητες ως τερματοφύλακας. Αυτός είναι που κέρδισε την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο Κυριακίδης είναι αυτός που έκανε την αρχή. Ενδεχομένως μέσα στο επόμενο διάστημα να γίνει το ίδιο και με άλλους ποδοσφαιριστές.