Home TOP NEWS Ο Παπασταύρου για την διακοπή: “Δεν είμαστε ευχαριστημένοι, vιώθαμε ότι θα ήμασταν...

Ο Παπασταύρου για την διακοπή: “Δεν είμαστε ευχαριστημένοι, vιώθαμε ότι θα ήμασταν πρωταθλητές”


Ο Πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Σταύρος Παπασταύρου στην συνέντευξη που παραχώρησε στην Cablenet, μεταξύ άλλων κλήθηκε να σχολιάσει και για την διακοπή του πρωταθλήματος τονίζοντας ότι δεν είναι ευχαριστημένοι αφού όλοι στην ομάδα ένιωθαν ότι μπορούσαν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι σχετικές δηλώσεις:

Αναφορικά με την απόφαση διακοπής: «Θέλω αρχικά να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής που δούλεψαν για εμάς. ΓΙα να μας δώσουν τις καθημερινές ανάγκες και να γίνει η ζωή μας καλύτερη. Σε ότι αφορά στη διακοπή δεν είμαστε ευχαριστημένοι για τη διακοπή. Νιώθαμε ότι είχαμε την πιο καλη ομάδα, νιώθαμε ότι θα είμασταν πρωταθλητές ενώ είχαμε και ελπίδες για το κύπελλο. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι αλλά ήταν λόγ ανάγκης και όχι λόγω προτιμησης»

Επίσης ο Πρόεδρος της ομάδας μας κλήθηκε να σχολιάσει κι αν επικρίθηκε η ΟΜΟΝΟΙΑ για την ψήφο της για την διακοπή του πρωταθλήματος: «Τους τελευταίους δύο μήνες πριν τη διακοπή οι θέση μας ήταν να συνεχίσουμε και να τελειώσουμε κανονικά. Άλλαξε η θέση μας μετά τη συνάντηση στο Προεδρικό, όταν οι επιδημιολόγοι δεν έκαναν δεκτό το πρωτοκολλο. Δεν θα μπορούσαμε να προετοιμαστούμε και θα ήταν δύσκολο για τους παίκτες, για να έρθουν σε ικανοποιητική φυσική κατάσταση»