Home TOP NEWS Ο βασικός κορμός, η χημεία και… η τεράστια προοπτική για το μέλλον!

Ο βασικός κορμός, η χημεία και… η τεράστια προοπτική για το μέλλον!


Επιτέλους μετά από αρκετά χρόνια θα γλιτώσουμε από αυτό το εφιαλτικό ράβε – ξήλωνε στην ομάδα μας και σίγουρα το ότι δεν θα το ζήσουμε αύτο είναι αποτέλεσμα της σωστής δουλειάς που κάνουν οι ανθρώποι της ομάδας προγραμματισμού και κυρίως ο πρωτομάστορας Νεόφυτος Λάρκου.

Ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας αλλά και οι υπόλοιποι άνθρωποι του τιμ που ασχολούνται με τα μεταγραφικά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κατάφεραν από τον καιρό που ανέλαβαν δουλειά στο “τριφύλλι” να στελέχωσουν το ρόστερ της ομάδας μας με ότι καλύτερο είχε η αγορά γεγονός το οποίο μας επιτρέπει να κρατήσουμε τον βασικό κόρμο.

Ήδη η ΟΜΟΝΟΙΑ “έκλεισε” σε μεγάλο βαθμό με την άμυνα η οποία την φετινή σεζόν έδειξε πραγματικά τα δόντια της, ενώ ο Νεόφυτος Λάρκου, Σίμος Ταραπουλούζης και οι υπόλοιποι συνεργάτες τους  θα επιδιώξουν πρωτά να “κλείσουν” τις εκκρεμότητες με τους υφιστάμενους ποδοσφαιριστές που έχει η ΟΜΟΝΟΙΑ στο ρόστερ της και ακολούθως θα κοιτάξουν για την περαιτέρω ενίσχυση της.

Το γεγονός ότι η ομάδα μας θα κρατήσει κατά πάσα πιθανότητα το 75% των ποδοσφαιριστών που έπαιζαν και πέρσι, μας επιτρέπει να διατηρήσουμε την ομοιογένεια και την χημεία που έχουμε αποκτήσει σαν σύνολο.

Σίγουρα η διαφορά με τα προηγούμενα χρόνια είναι ότι οι ποδοσφαιριστές δεν θα χρειαστούν χρόνο να μάθει ο ένας τον άλλο και να δέσουν στην ομάδα, ενώ σε πολλά παιχνίδια έδειξαν ότι είναι μια μεγάλη οικογένεια βγάζοντας σε όλη την σεζόν υγεία εντός των τεσσάρων γραμμών.

Έτσι με τα πιο πάνω δεδομένα αναμένουμε ότι η ομάδα μας θα παρουσιαστεί ακόμη πιο δυνατή και ανταγωνιστική τόσο στην Ευρώπη, όσο και στις εγχώριες διοργανώσεις καθώς το σύνολο που “χτίστηκε” από την περσινή σεζόν έδειξε ότι είναι ικανό για μεγάλα πράγματα.