Home TOP NEWS Οι δανεικοί, τα κένα, ο πονοκέφαλος στον “άσσο” και… η ενίσχυση!

Οι δανεικοί, τα κένα, ο πονοκέφαλος στον “άσσο” και… η ενίσχυση!


Από την στιγμή που δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις η περίοδος για τους ποδοσφαιριστές αυτή την στιγμή είναι «νεκρή», αυτό όμως δεν ισχύει σε καμία περίπτωση και για την ομάδα προγραμματισμού της ΟΜΟΝΟΙΑΣ η οποία εργάζεται πυρετωδώς για το «χτίσιμο» της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Όπως αναφέραμε σε προηγούμενο άρθρο μας το «χτίσιμο» θα αρχίσει με την υπογραφή του νέου συμβολαίου του Χένινγκ Μπεργκ τις επόμενες ώρες (διαβάστε εδώ) και ακολούθως η ομάδα προγραμματισμού θα ρίξει όλο το βάρος της στους παίκτες που λήγουν τα συμβόλαια τους, για τους δανεικούς οι οποίοι θα ξεκαθαρίσουν ουσιαστικά και το πλάνο και τις θέσεις που θα χρειαστεί η ομάδα ενίσχυση.

Θα γίνει «μάχη» για Λούφτνερ και Ακιντόλα

Οι Λούφτνερ και Ακιντόλα οι οποίοι ήρθαν στην ΟΜΟΝΟΙΑ να αγωνιστούν ως δανεικοί είναι γεγονός ότι ικανοποίησαν στον μέγιστο βαθμό τους ιθύνοντες της ομάδας μας, οι οποίοι είμαστε σίγουροι θα κάνουν κάθε δυνατή προσπάθεια να τους κρατήσουν στο ρόστερ. Ο Λούφτνερ ο οποίος ήρθε δανεικός από την Κοπεγχάγη έγινε με το «καλημέρα» ο «στυλοβάτης» της αμυντικής γραμμής των «πρασίνων» και σίγουρα είναι πολυτέλεια να έχεις τέτοια κλάσης αμυντικού στο ρόστερ σου.

Όσον αφορά τον Ακιντολά με το που ήρθε στο «τριφύλλι» έδειξε τα πλούσια χαρίσματα του με την μπάλα και χωρίς αυτή και κατάφερε να ανεβάσει την ΟΜΟΝΟΙΑ στο επιθετικό κομμάτι. Σίγουρα δεν θα είναι εύκολες περιπτώσεις από την στιγμή που είναι δανεικοί, ωστόσο η προοπτική του Τσάμπιονς Λιγκ ίσως παίξει σημαντικό ρόλο στο να παραμείνουν και τη νέα σεζόν στην ομάδα μας.

Θα πέσει χρήμα για επιθετικό…

Ο Ραμίρεζ υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην συνεχίσει στην ΟΜΟΝΟΙΑ (αν γίνει κάτι τέτοιο θα είναι έκπληξη), ο Μίκου έδειξε ότι είναι ένας φορ κλάσης ωστόσο δεν μπορεί ο προπονητής να βασιστεί 100% σε αυτόν και ο Ντάρμπισαϊρ ο οποίος είναι ίσως ένας από τους καλύτερους επιθετικούς που πέρασε από την ΟΜΟΝΟΙΑ ναι μεν παραμένει σταθερή ποιότητα και αξία στην ομάδα μας, ωστόσο φάνηκε κατά την διάρκεια της φετινής σεζόν ότι θα χρειαστεί βοήθειες και ανάσες.

Συνεπώς με αυτά τα δεδομένα η ΟΜΟΝΟΙΑ θα κινηθεί για την απόκτηση φορ και η προοπτική για μια καλή πορεία στην Ευρώπη αλλά και στην συνέχεια στο πρωτάθλημα αναμένεται ότι η ομάδα προγραμματισμού θα ζητήσει από τον Πρόεδρο, Σταύρο Παπασταύρου να ρίξει άφθονο χρήμα για την απόκτηση πρωτοκλασάτου επιθετικού ο οποίος θα μπορέσει να κάνει την διαφορά και θα δώσει νέα επιθετική πνοή στην ομάδα.

Ο πονοκέφαλος για τον «άσσο»

Την σεζόν που διανύσαμε η ΟΜΟΝΟΙΑ στάθηκε άτυχη με τους τερματοφύλακες της καθώς τραυματίστηκαν στην αρχή οι Παναγή και Ουζόχο, στην συνέχεια ήρθε ο Φαμπιάνο ο οποίος επίσης τραυματίστηκε και αναγκαστικά η ομάδα προγραμματισμού έφερε τον Παντιλιμόν για βασικό τερματοφύλακα για το υπόλοιπο της σεζόν.

Αντιλαμβάνεται κανείς με το πιο πάνω πόσο περίπλοκη μπορεί να χαρακτηριστεί η κατάσταση με τους τερματοφύλακες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και για το ποιος θα συνεχίσει τη νέα σεζόν να φορεί την φανέλα με το «τριφύλλι» στο στήθος.

Ο δανεισμός του Ουζόχο εκπνέει από την Λα Κορούνια όμως ο τραυματισμός του ίσως βάλει σε δεύτερες σκέψεις τους ανθρώπους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για να ανανεώσουν τον δανεισμό του. Συνεπώς η ομάδα προγραμματισμού ίσως κάνει παιχνίδι για να κρατήσει στο ρόστερ ένα εκ των Φαμπιάνο ή Παντιλιμόν με τον Βραζιλιάνο να είναι ο επικρτατέστερος στο να παραμείνει και να «σκεπάζει» τα γκολπόστ την ομάδα μας και με τους Παναγή και Κυριακίδη να παραμένουν οι εναλλακτικές λύσεις στον «άσσο».

Καταλήγοντας απλά να πούμε ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ έδειξε να έχει ένα πολύ καλά στελεχωμένο ρόστερ την φετινή σεζόν και με λίγες μόνο πινελιές θα είναι έτοιμο να ριχτεί στην «μάχη» της Ευρώπης και του πρωταθλήματος. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ομολογουμένως παρουσίασε και μερικές αδυναμίες και ελλείψεις όπως κόφτη και δεκάρι και η ομάδα προγραμματισμού θα επικεντρωθεί και σε αυτές τις θέσεις ώστε να τις ενισχύσει, επίσης θα προσπαθήσει να προσθέσει βάθος στο κέντρο της άμυνας και στα άκρα αυτής.