Home TOP NEWS Οι παίκτες των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώνονται…

Οι παίκτες των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώνονται…


Σύντομα ολοκληρώνεται η σύμβαση με οκτώ ποδοσφαιριστές στην ΟΜΟΝΟΙΑ και οι πρώτες διεργασίες που θα γίνουν και θα αφορούν στον προγραμματισμό θα τους φέρουν στο προσκήνιο.

Σε ότι αφορά στους τερματοφύλακες, το γεγονός ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να διαπραγματευτεί απευθείας με τον Φαμπιάνο, ο οποίος δεν ανήκει σε κάποιον σύλλογο, αλλά και το εξαιρετικό πρόσωπο που έδειξε στο διάστημα που βρέθηκε κάτω από το τέρμα της ομάδας, ενδεχομένως να του δίνουν προβάδισμα. Παράλληλα θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Παντιλιμόν, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την Νότιγχαμ Φόρεστ, έχει πολύ ψηλό κασέ ενώ για την περίπτωση Ουζόχο τον πρώτο λόγο έχει η ομάδα του Λα Κοσούνια.

Άνγωστο είναι ακόμη αν υπάρχει πρόθεση να διατηρηθούν στο ρόστερ οι δύο εκ των τριών με το οικονομικό να παίζει πάντοτε τον μεγαλύτερο ρόλο.

Ο Μίκου ήρθε στην ομάδα σαν ένα πολύ καλό όνομα και ως ένας ποδοσφαιριστής αδιαμφισβήτητης ποιότητας, μπήκε με φόρα από το πρώτο φιλικό παιχνίδι ωστόσο είχε την ατυχία με τον τραυματισμό του και δεν είχε πολλές ευκαιρίες. Έπαιξε πάντως στο τελευταίο ματς με την ΑΕΛ και ήταν πάρα πολύ καλός. Θεωρούμε ωστόσο πως δύσκολα θα αποτελέσει επιλογή για τον προπονητή στην επόμενη χρονιά.

Ο Τόμας Χούμποτσαν όποτε χρειάστηκε δήλωσε παρών, έδωσε μάλιστα λύσεις σε παιχνίδια  με πολύ υψηλό βαθμό δυσκολίας και έπεισε πως πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με ποιότητα, φιλότιμο και επαγγελματισμό. Παραμένοντας στο ρόστερ μπορεί να δώσει λύσεις σε όλες τις θέσεις της άμυνας και αυτό του δίνει πολλές πιθανότητες για να δεχθεί νέα πρόταση από την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Ο Μάριος Στυλιανού ήρθε στην ομάδα στη δεύτερη μεταγραφική περίοδο ως ελεύθερος. Αγωνίστηκε σε ένα μόλις παιχνίδι, αυτό με την Δόξα στο Μακάρειο για το κύπελλο. Βέβαια ερχόμενος στην ομάδα μας γνώριζε ότι θα ήταν πολύ δύσκολο να βρει αγωνιστικά λεπτά τη στιγμή που, στη θέση που αγωνίζεται (δεξί άκρο της άμυνας) οι Χάρης Μαύριας και Τόμας Χούμποτσαν ήταν πιο μπροστά από αυτόν. Ως μία επιλογή Κύπριου ποδοσφαιριστή κρίνεται πολύ καλή και ενδεχομένως να πάρει στα χέρια του πρόταση για ανανέωση.

Τώρα σε ότι αφορά στους δύο δανεικούς από την Δανία. Ο Μίκαελ Λούφτνερ αποτέλεσε τον στυλοβάτη της αμυντικής γραμμής φέτος και μαζί με τον Λανγκ συνέθεσαν ένα αδιαπέραστο κεντρικό αμυντικό δίδυμο και η επιθυμία της ομάδας να τον διατηρήσει στο ρόστερ είναι δεδομένη. Όλα βέβαια εξαρτώνται από την πρόθεση της Κοπεγχάγης στην οποία ανήκει ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο του στην ομάδα της Δανίας είναι πολύ ψηλό.

Ο Ακιντόλα παρουσίασε δείγμα των δυνατοτήτων του με το που μπήκε στην ομάδα ενώ προσαρμόστηκε πάρα πολύ εύκολα. Η απόδοση του έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να πάρει η ΟΜΟΝΟΙΑ αποτελέσματα σε δύσκολους αγώνες και είναι για την ομάδα προγραμματισμού ακόμη ένα στοίχημα. Το νεαρό της ηλικίας του, το γεγονός ότι η Μίτζιλαντ τον παραχώρησε για να πάρει αγωνιστικά λεπτά στα πόδια του, ενδεχομένως και το γεγονός ότι η σίγουρη πρωτθλήτρια Δανίας είναι μεταξύ των πιθανών αντιπάλων μας στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ να παίξει κάποιο ρόλο. Η πρόθεση για να παραμείνει είναι δεδομένη ενώ και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής είναι ικανοποιημένος από τις συνθήκες που βρήκε στη χώρα μας και στην ομάδα.

Λάρκου, Ταραπουλούζης και Μπεργκ είναι αυτοί που θα αποφασίσουν πως η ομάδα θα προχωρήσει με την κάθε περίπτωση ξεχωριστά και εμείς τους έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη.