Home TOP NEWS Οι πρώτες ανακοινώσεις έχουν ήδη τρελάνει τον ΛΑΟ!

Οι πρώτες ανακοινώσεις έχουν ήδη τρελάνει τον ΛΑΟ!


Οι Νεόφυτος Λάρκου και Σίμος Ταραπουλούζης οι οποίοι έχουν και το γενικό πρόσταγμα από την Διοίκηση Σταύρου Παπασταύρου έχουν ήδη ξεκινήσει και πάλι το έργο τους για την ενίσχυση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τη νέα αγωνιστική σεζόν κι αν και νωρίς μπορούμε να πούμε με απόλυτη βεβαιότητα ότι αναμένεται ότι αυτό θα είναι και φέτος επιτυχημένο.

Ήδη η ΟΜΟΝΟΙΑ κατάφερε να «κλειδώσει» την συνεργασία της με τους Κυριακίδη, Λούφτνερ και Χούμποτσαν. Οι δύο τελευταίοι μάλιστα την φετινή σεζόν για την ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν σημαντικά κεφάλαια για το «τριφύλλι» καθώς και οι δύο ποδοσφαιριστές είχαν τεράστια συμβολή σε όσα παιχνίδια αγωνίστηκαν και έδωσαν τα μέγιστα στο γήπεδο έτσι ώστε η ομάδα μας, σε αρκετά ματς να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα και να εκπληρώσει τους στόχους της.

Πάντως η ομάδα προγραμματισμού του «τριφυλλιού» απόδειξε για πολλοστή φορά σε όλους μας το πόσο καλά, μεθοδικά κι αθόρυβα δουλεύει φέρνοντας εις πέρας με επιτυχία το έργο της και ικανοποιώντας παράλληλα τα θέλω του Χένινγκ Μπεργκ, ενώ με τις μεταγραφικές και όχι μόνο επιτυχίες καταφέρνει να δίνει τεράστια χαρά και στον τελευταίο οπαδό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Οι πρώτες ανακοινώσεις των Λούφντερ και Χούμποτσαν αλλά και του Κυριακίδη άνοιξαν τον χορό και έχουν τρελάνει για τα καλά τον ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΟ κι ακόμη είμαστε μόνο στην αρχή. Αν κρίνουμε ότι προγραμματισμός και η μεταγραφική περίοδος ακόμη έχουν μπόλικο δρόμο και το γεγονός ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ θα προσπαθήσει να ενισχυθεί και με παίκτες από το πάνω ράφι, είμαστε βέβαιοι ότι δεν έχουμε δει ακόμη τίποτα από τους ανθρώπους που ασχολούνται με το κομμάτι αυτό.

Τέλος όσον αφορά το σκεπτικό με την επέκταση συνεργασίας με Λούφτνερ και Χούμποτσαν φαίνεται ότι υπάρχει εξήγηση. Η ΟΜΟΝΟΙΑ την φετινή σεζόν είχε μια «γρανιτένια» και αδιαπέραστη άμυνα και η παραμονή των δύο αλλά και σε συνδυασμό με την παραμονή των Μαυρία, Λέτζιακς και Λανγκ το «τριφύλλι» θα προσπαθήσει τη νέα αγωνιστική περίοδο αλλά σε πρωτάθλημα και Ευρώπη να «χτίσει» μια ανάλογη πορεία με την ίδια επιτυχημένη συνταγή.