Home TOP NEWS Πέρασαν από τεστ κορωνοϊού οι ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ!

Πέρασαν από τεστ κορωνοϊού οι ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ!


Όπως σας είχαμε ενημερώσει από το πρωί, οι ποδοσφαιριστές μας πριν επιστρέψουν στις προπονήσεις είχαν προγραμματισμένο το να περάσουν από το τεστ κορωνοϊού. (διαβάστε εδώ)

Αυτό έγινε το πρωί του Σαββάτου (9/5), άλλωστε το μαρτυράνε και οι φωτογραφίες από την ανάρτηση της ομάδας μας στα επίσημα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και πλέον και μετά από αυτή την εξέλιξη οι ποδοσφαιριστές μας μετράνε αντίστροφα για την επάνοδο τους στις προπονήσεις.

Οι “πράσινοι” θα περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετέσαων τους τις επόμενες μέρες και στην συνέχεια θα κατεβούν στο “Ηλίας Πούλλος” (ανά πεντάδες πάντα) για να ζεστάνουν ξανά τις μηχανές μετά από δύο μήνες.

Πάντως στην ΟΜΟΝΟΙΑ ότι και να γινεί με την τύχη του πρωταθλήματος ο Μπεργκ και οι συνεργάτες του θα θέλουν να έχουν όσο το δυνατόν πιο έτοιμους τους ποδοσφαιριστές τους είτε επαναρχίσει, είτε όχι το πρωτάθλημα.

Σε περίπτωση restart η ΟΜΟΝΟΙΑ θα επιδιώξει να παρουσίασει ανάλογη εικόνα και να συνεχίσει από εκεί που έμεινε προ κορωνοϊού, ενώ σε αντίθετη περίπτωση ο Μπεργκ θα έχει την ευκαιρία να προετοιμάσει τους παίκτες του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου αλλά και για τα παιχνίδια της Ευρώπης.

Η ανάρτηση της ομάδας μας: