Home TOP NEWS Περήφανος ο Φαμπιάνο που φοράει την φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Περήφανος ο Φαμπιάνο που φοράει την φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ


Ο Φαμπιάνο μέσα από τις σύντομες δηλώσεις του στο βίντεο που ανέβασε χθες η ΟΜΟΝΟΙΑ με “τα μηνύματα των πρωταγωνιστών”, δήλωσε μεταξύ άλλων ότι είναι περήφανος που φοράει την φανέλα της ομάδας μας.

Περήφανος όμως δεν πρέπει να νιώθει μόνο ο ίδιος που φοράει την φανέλα με το “τριφύλλι” στο στήθος, αλλά κι αυτοί που έκαναν την επιλογή να τον φέρουν στην ομάδα, αφου αποδείχθηκε στο τέλος της ημέρας ορθότατη.

Τις τελευταίες μέρες είναι γεγονός ότι το όνομα του Βραζιλιάνου κήπερ παίζει αρκετά στα ρεπορτάζ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και τα οποία τον θέλουν να είναι πολύ κοντά με την Διοίκηση για επέκταση της συνεργασίας με την ομάδα.

Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας ήρθε στην ομάδα μας άρον – άρον για να αντικαταστήσει τους τραυματίες Ουζόχο και Παναγή και από τις πρώτες του εμφανίσεις κάτω από τα γκολποστ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση των ανθρώπων του “τριφυλλιού”.

Είναι γεγονός ότι πάνε χρόνια η ΟΜΟΝΟΙΑ να έχει τόση ποιόητα στον άσσο με τους Ουζόχο, Φαμπιάνο, Παντίλιμον και το νεαρό Κυριακίδη να ορθώνουν όλοι τους ανάστημα στα παιχνίδια που έπαιξαν, στήνοντας ένα τεράστιο τοίχο μπροστά από τα γκολποστ.

Φυσικά η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν θα μπορέσει να έχει όλους τους τερματοφύλακες στο ρόστερ της. Ήδη ανανέωσε με τον Κυριακίδη, ο Παναγή μένει σταθερή αξία στην ομάδα μας και αν αναλογιστούμε ότι ο Παντίλιμον θα επιστρέψει στην Αγγλία και οι δυσκολίες που προκύπτουν για να συνεχίσει ο Ουζόχο, τότε ο Φαμπιάνο θα είναι αυτός που θα συμπληρώσει την τριάδα των τερματοφυλάκων του “τριφυλλιού”.

Έτσι λοιπόν ο Φαμπιάνο, όταν θα βγει με το καλό τις επόμενες μέρες το επίσημο φιρμάνι για την επέκταση της συνεργασίας του με την ΟΜΟΝΟΙΑ, θα μπόρει να συνεχίσει να νιώθει περήφανος που θα φοράει την φανέλα με το “τριφύλλι” στο στήθος.