Home TOP NEWS Ποδοσφαιρικός πολιτισμός από την ΟΜΟΝΟΙΑ: Σεβασμό στην Ανόρθωση, συγχαρητήρια σε Αποέλ και...

Ποδοσφαιρικός πολιτισμός από την ΟΜΟΝΟΙΑ: Σεβασμό στην Ανόρθωση, συγχαρητήρια σε Αποέλ και Απόλλωνα


Η διακοπή του πρωταθλήματος βρήκε την ΟΜΟΝΟΙΑ στην πρώτη θέση της βαθμολογία και με την σημερινή (15/5) απόφαση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου για οριστική διακοπή του πρωταθλήματος έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα μας να τερματίσει στην ψηλότερη θέση της βαθμολογίας.

Μπορεί η ΟΜΟΝΟΙΑ να μην ανακηρύχθηκε επίσημα πρωταθλήτρια μετά την οριστική διακοπή, εντούτοις η ΟΜΟΝΟΙΑ κατάφερε να εξασφαλίσει εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League μετά από 10 ολόκληρα χρόνια.

Στην ανακοίνωση (διαβάστε εδώ) που εξέδωσε η ΟΜΟΝΟΙΑ το απόγευμα της Παρασκευής (15/5) έδειξε μεταξύ άλλων και τον ποδοσφαιρικό της πολιτισμό, εκφράζοντας τον σεβασμό της στην Ανόρθωση και παράλληλα μοίρασε συγχαρητήρια σε Αποέλ και Απόλλωνα για την εξασφάλιση μιας θέσης στην Ευρώπη.

Το σχετικό απόσπασμα από την ανακοίνωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ:

“Στο σημείο αυτό θέλουμε να εκφράσουμε τον σεβασμό μας στην Ανόρθωση και τον κόσμο της. Είναι ευχάριστο που οι φίλαθλοι της Κύπρου απολαμβάνουν ξανά ωραίους μεταξύ μας αγώνες. Συγχαίρουμε επίσης και τον ΑΠΟΕΛ και τον Απόλλωνα που έχουν εξασφαλίσει Ευρωπαϊκό εισιτήριο και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στις Ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις. Ελπίζουμε όλες οι ομάδες να ξεπεράσουν με τις λιγότερες δυνατές απώλειες αυτήν την πρωτοφανή κρίση. Επιπλέον, αυτό το κρίσιμο χρονικό διάστημα για το Κυπριακό ποδόσφαιρο παρατηρήθηκε συνεργασία και κατανόηση σε πολύ καλά επίπεδα στις ομάδες εργασίας και στα κέντρα λήψης αποφάσεων της Ομοσπονδίας, με στόχο να καταλήξουμε στις καλύτερες δυνατές λύσεις για το κοινό καλό.”