Home TOP NEWS Τα μηνύματα των πρωταγωνιστών στον κόσμο μας (Μέρος Β)

Τα μηνύματα των πρωταγωνιστών στον κόσμο μας (Μέρος Β)


Η ΟΜΟΝΟΙΑ το απόγευμα της Τρίτης (26/5) ανέβασε τα μηνύματα των πρωταγωνιστών Μέρος Β’ με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας να στέλνουν τα δικά τους μηνύματα στους οπαδούς.

Αναλυτικά τα μηνύματα των πρωταγωνιστών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ:

Κριστιάν Μανρίκε: «Σας χαιρετώ. Θέλω να σας πω ένα ευχαριστώ για τη φετινή σεζόν. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη σας κατά τη διάρκεια της σεζόν. Σε κάθε παιχνίδι, ακόμη και αν ήταν εντός ή εκτός έδρας μας ακολουθούσατε. Αυτή η σεζόν είχε πολλά συναισθήματα, δεν μπορώ να τα περιγράψω με λόγια. Σας εύχομαι να έχετε ένα καλό καλοκαίρι, απολαύστε αυτά που έχουμε κερδίσει και τα λέμε σύντομα.»

Ματ Ντάρμπισαιρ: «Καλημέρα παιδιά. Ελπίζω όλοι να είστε καλά. Γεια σας από Αγγλία. Ήθελα απλά να πω πόσο φαντιστικοί ήσασταν φέτος, δεν θα ήταν δυνατό να καταφέρουμε ότι κάναμε χωρίς τον κόσμο μας. Έχουν περάσει τέσσερα χρόνια για μένα για να φτάσω σε αυτό το σημείο. Τώρα είναι φανταστικό που είμαστε σε θέση για το Τσάμπιονς Λιγκ και το να είμαστε πρώτοι στο πρωτάθλημα είναι υπέροχο. Είναι μια πρόκληση του χρόνου για να παραμείνουμε εκεί, θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ και θα χρειαστούμε την βοήθεια σας. Συνεχίστε έτσι παιδιά, ευχαριστούμε! Γεια σας.»

Χάρης Μαυρίας: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την φετινή πορεία της ομάδας μας. Ο στόχος μας ήταν η είσοδος μας στην Ευρώπη και τα καταφέραμε. Από την φετινή χρονιά κρατάω την αφοσίωση και την σκληρή δουλειά όλων μας, ώστε η ΟΜΟΝΟΙΑ να βρίσκεται στην πρώτη θέση. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την μεγάλη στήριξη και ελπίζω σύντομα να βρεθούμε όλοι στο γήπεδο και να ζήσουμε μεγάλες στιγμές.»

Μίκου: “Γεια σε όλους, Μίκου εδώ. Θα ήθελα να σας πω ευχαριστώ πολύ για όλη αυτή τη χρονιά. Κάναμε φοβερή χρονιά στο γήπεδο, εσείς κάνατε φοβερή σεζόν στις κερκίδες και στο τέλος της χρονιάς ήμασταν στην κορυφή και στα ημιτελικά του κυπέλλου. Θεωρώ πως κάναμε καλή σεζόν. Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό επειδή έχουμε σπουδαίους οπαδούς και όλη η ομάδα θέλει να πει ευχαριστώ. Απολαύστε το.»

Έρικ Μποτεάκ: «Θέλω να σας ευχαριστήσω για την υποστήριξη σας στη φετινή σεζόν. Ήταν μια καταπληκτική σεζόν. Ήταν απόλαυση για εμένα να αγωνίζομαι με τους συμπαίκτες μου. Οι φίλαθλοι μας ήταν φανταστικοί, τόσο σε εκτός έδρας, όσο και στα εντός έδρας παιχνίδια. Η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική και για όλα αυτά θέλω να σας ευχαριστήσω και ελπίζω να γιορτάσουμε όλοι μαζί τον τίτλο. Γιατί με τον ιό είναι λιγάκι δύσκολο να συναντηθούμε. Έτσι όταν επιστρέψουμε από τις διακοπές και ελπίζω να γιορτάσουμε και να διασκεδάσουμε.»

Μίκαελ Ορτέγα: «Είμαι ο Μίκαελ Ορτέγα και εκ μέρους των συμπαικτών μου, του τεχνικού επιτελείου και όλων των ανθρώπων που είναι μέρος αυτής της μεγάλη ομάδας, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους που ήταν δίπλα μας κατά τη διάρκεια αυτής της σεζόν. Να τους ευχαριστήσω που δεν μας άφησαν ποτέ μόνους.  Πάντα είχαμε την στήριξη σας σε κάθε αγώνα και είμαστε πανευτυχείς που πετύχαμε να προκριθούμε  στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό έγινε με την δική σας ώθηση και ελπίζουμε να τελειώσει αυτή η κατάσταση γρήγορα για να είμαστε μαζί σύντομα. Ευχαριστούμε πολύ, μια μεγάλη αγκαλιά και να σας προσέχει ο θεός.»

Φράνσις Ουζόχο: «Γεια σας παιδιά. Αυτό είναι ένα μήνυμα προς τους φιλάθλους μας. Θέλω να εκφράσω τα συναισθήματα μου για τη βαθμολογική μας θέση. Τελικά υλοποιήσαμε τον στόχο μας να τερματίσουμε πρώτοι στον πίνακα και να κερδίσουμε την πρόκριση μας σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση. Νιώθω πολύ χαρούμενος γιατί πετύχαμε αυτό που σχεδιάσαμε και επίσης θέλω να στείλω ένα μήνυμα στον κόσμο μας για την αγάπη που μου έδειξε από την αρχή. Θέλω να τους ευχαριστήσω γιατί με βοήθησαν να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό στα παιχνίδια που αγωνίστηκα. Σας ευχαριστών πολύ όλους και σας εύχομαι τα καλύτερα στη νέα σεζόν, η οποία αναμένεται να είναι πολύ μεγάλη για εμάς. Σας ευχαριστώ και πάλι. Ο Θεός να σας έχει καλά!.»

Κωνσταντίνος Παναγή: «Σας χαιρετώ όλους. Αν και η χρονιά τελείωσε με ένα  περίεργο και δύσκολο τρόπο όλοι στην ομάδα είμαστε πολύ χαρούμενοι και πολύ περήφανοι που καταφέραμε μετά την λήξη αυτού του πρωταθλήματος  η ΟΜΟΝΟΙΑ να βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Από την αρχή της χρονιάς, είχαμε όνειρα, είχαμε πίστη, είχαμε θέληση ακολουθούσαμε πιστά το πλάνο του προπονητή μας και της ομάδας και με επαγγελματισμό καταφέραμε να πάρουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς που ήσασταν δίπλα μας. Για μένα προσωπικά ήταν μια δύσκολη χρονιά αλλά με τον επαγγελματισμό, την πίστη και την αγάπη που δέχομαι από εσάς κι απ την ομάδα είμαι θετικός, νιώθω δυνατός, νιώθω έτοιμος ότι θα επιστρέψω πίσω, θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό στην ομάδα για να πετύχουμε μαζί τις προκλήσεις που θα παρουσιαστούν και τους νέους στόχους. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς και εύχομαι σε όλο τον κόσμο να είναι γεμάτος υγεία και αγάπη.»

Νικόλας Παναγιώτου: «Γεια σας. Θέλω κι εγώ με την σειρά μου να ευχαριστήσω τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που από την αρχή μέχρι το τέλος ήταν στο πλάι μας και πιστεύω πως από την φετινή χρονιά μόνο καλές αναμνήσεις θα έχουμε.»