Home TOP NEWS Τα μηνύματα των πρωταγωνιστών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ (Μέρος Γ)

Τα μηνύματα των πρωταγωνιστών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ (Μέρος Γ)


Η ΟΜΟΝΟΙΑ το απόγευμα της Τετάρτης (27/5) συνέχισε την ενότητα της με τα μηνύματα των πρωταγωνιστών της ομάδας μας με το μέρος Γ΄. Οι ποδοσφαιριστές του Χένινγκ Μπεργκ με σύντομα βίντεο στέλνουν το δικό τους ξεχωριστό μήνυμα στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ο οποίος στάθηκε δίπλα τους τόσο στα εντός, όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Αναλυτικά τα μηνύματα των ποδοσφαιριστών μας:

Κοστέλ Παντίλιμον: «Σας χαιρετώ όλους. Θέλω απλά να σας ευχαριστήσω όλους για την υποστήριξη σας στη φετινή σεζόν. Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να γνωρίζουμε πως σε κάθε παιχνίδι, βρίσκεστε στις εξέδρες για να μας στηρίξετε. Για εμένα, να έρθω σε μια νέα ομάδα με τόσο φανταστικούς φιλάθλους ήταν πολύ μεγάλη έκπληξη και θέλω να σας ευχαριστήσω. Από τη μέρα που ήρθα εδώ μου δείξατε την αγάπη και την εκτίμηση σας σε κάθε παιχνίδι. Ελπίζω τη νέα σεζόν να κάνετε το ίδιο, καθώς όλοι είμαστε χαρούμενοι για αυτά που πετύχαμε. Ας ελπίσουμε τη νέα σεζόν να είμαστε ακόμη πιο δυνατοί, να συνεχίσουμε να κερδίζουμε τίτλους και να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται στην Ευρώπη. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ ήταν απόλαυση να αγωνίζομαι μπροστά σε τόσους φανταστικούς φιλάθλους και να είμαι μέλος μιας εκπληκτικής ομάδας. Ελπίζω να συνεχίσετε το ίδιο, σας ευχαριστώ πολύ. Να προσέχετε.»

Μάριος Στυλιανού: «Καλησπέρα κι από μένα. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας έστω και γι αυτό το λίγο χρονικό διάστημα που βρίσκομαι στην ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ ταυτόχρονα όλους όσους ήταν δίπλα στην ομάδα έτσι ώστε να τα καταφέρει να φτάσει στην επιτυχία και για το μέλλον θα ήθελα να ευχηθώ ακόμα περισσότερες και μεγαλύτερες επιτυχίες.»

Γιόρντι Γκόμεθ: «Τα καλύτερα ακόμη δεν έχουν έρθει. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη σας και θα τα πούμε σύντομα.»

Μαρίνος Τζιωνής: «Θα ήθελα και εγώ με την δική μου σειρά να ευχαριστήσω τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που ήταν κοντά μας από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο αγώνα και μας υποστήριζε και με την δική μου σειρά θα θέλαμε να σας υποσχεθούμε πως σε κάθε αγώνα θα δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να συνεχίσουμε να σας κάνουμε περήφανους.»

Τιάγκο: «Γεια σας ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ. Θέλω να εκφράσω τη χαρά μου που τέλειωσε άλλη μια σεζόν. Δεν ήταν ο τρόπος που θέλαμε λόγω του κορονοϊού αλλά είμαστε πεπεισμένοι ότι θα μπορούσαμε να κερδίσουμε στο γήπεδο για το ποδόσφαιρο που παίζαμε και γιατί οι οπάδοι μας, μας υποστήριζαν πάντα. Ήταν μια απίστευτη σεζόν και ο στόχος που επιτεύχθηκε να παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η επόμενη σεζόν δεν θα είναι διαφορετική. Όλοι οι παίκτες θα βοηθάμε ο ένας τον άλλον και οι οπαδοί θα τραγουδούν και θα μας βοηθούν στις νίκες που έρχονται την επόμενη σεζόν. Θέλω να δώσω μια μεγάλη αγκαλιά σε όλους τους οπαδούς που μας βοήθησαν σε όλα τα παιχνίδια. Ο Θεός να σας ευλογεί όλους.»

Φαμπιάνο Ριμπέιρο: «Γεια σας φίλοι. Αφήνω ένα μήνυμα με ευχαριστίες προς όλους τους οπαδούς μας και σε όλους εσάς που ήσασταν μαζί μας όλη τη σεζόν. Θέλω να αναφερθώ στην σημασία που ο καθένα από εσάς είχε καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, πάντα υποστηρίζοντας μας. Αυτό μας έδωσε επιπλέον κίνητρο να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό στην προπόνηση και στα παιχνίδια και νομίζω ότι ήταν σημαντικό. Είμαστε περήφανοι για όλους. Είμαι περήφανος που φοράω αυτή τη φανέλα και πιστεύω ότι μπορείτε να συνεχίσετε σε αυτό τον δρόμο. Μια μεγάλη αγκαλιά σε όλους και ο Θεός να σας ευλογεί.»

Χαράλαμπος Χαραλάμπους: «Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος μα και πολύ περήφανος που τελείωσε η σεζόν και είμαστε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Φάνηκε η σωστή δουλειά, ο επαγγελματισμός και η ομαδικότητα της ομάδας μας από την αρχή μέχρι το τέλος της σεζόν κι αυτό με κάνει ακόμη πιο πολύ περήφανο. Αυτό που μου έμεινε στο μυαλό από την φετινή σεζόν ήταν η μαζική επιστροφή και ενθουσιασμός του κόσμου μας στο γήπεδο. Με συγκινούσε σε κάθε αγωνιστική και μου θύμισε την ΟΜΟΝΟΙΑ πριν χρόνια. Το μήνυμα που θέλω να στείλω στον κόσμο μας είναι να είναι πάντα δίπλα μας ως ο δωδέκατος παίκτης γιατί η σημερινή ΟΜΟΝΟΙΑ έχει πολλές χαρές να μας δώσει τα επόμενα χρόνια.»

Τόμας Χούμποτσαν: «Γεια σε όλους. Ελπίζω να είστε καλά, ασφαλείς και υγιείς. Είμαι ήδη στην Σλοβακία απολαμβάνοντας χρόνο με την οικογένεια μου γιατί έχει πολύ καιρό να τους δω. Σχολίασα μαζί τους για τη ζωή μου στην ΟΜΟΝΟΙΑ και είπα μόνο θετικά λόγια διότι νιώθω πολύ ωραία και έχω πολλές μνήμες από τη σεζόν. Ναι, η τελευταία χρονιά δεν τελείωσε κανονικά με όλα τα παιχνίδια αλλά αξίζαμε να είμαστε στην πρώτη θέση την οποία πήραμε. Ναι, δεν πήραμε το πρωτάθλημα όμως για την δουλειά που κάναμε αξίζαμε την συμμετοχή μας στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ελπίζω να απολαύσατε την περασμένη σεζόν γιατί κάναμε φοβερά παιχνίδια και σίγουρα ξέρω πως θα μας απολαύσετε την ερχόμενη περίοδο γιατί σας χρειαζόμαστε. Τα λέμε την επόμενη σεζόν, γεια σας.»

 

Το σχετικό βίντεο:

Σε λίγο θα ακολουθήσουν οι δηλώσεις των ποδοσφαιριστών γραπτώς…