Home TOP NEWS Το μεγάλο ευχαριστώ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στον Πράσινο Λαό!

Το μεγάλο ευχαριστώ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στον Πράσινο Λαό!


Αναμφισβήτητα ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν έπαιξε καθοριστικό και σημαντικό ρόλο στο να βρεθεί το συγκρότημα του Χένινγκ Μπεργκ στο ψηλότερο σκαλοπάτι της βαθμολίας.

Οι οπαδοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κατά την διάρκεια της φετινής ποδοσφαιρικής σεζόν ήταν συγκλονιστικοί και στάθηκαν μόνιμα στο πλευρό των «πρασίνων» είτε αυτοί έπαιζαν εντός, είτε εκτός έδρας και έβαλαν το λιθαράκι με τον παλμό τους, τα συνθήματα τους, το τραγούδι τους να ανεβάσουν ξανά ψηλά την ομάδα μας.

Είμαστε βέβαιοι ότι με τα όσα είδαν από την ΟΜΟΝΟΙΑ την σεζόν αυτοί έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι και με το σημερινό οριστικό φινάλε του πρωταθλήματος δικαιούνται και αξίζουν να χαμογελούν, καθώς είδαν την ομάδα τους να δικαιώνεται και να παίρνει αυτό που πραγματικά της αξίζει έστω και με αυτό τον τρόπο που ήρθε.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν θα μπορούσε στην ανακοίνωση της να μην κάνει ιδιαίτερη μνεία στον κόσμο της ευχαριστώντας τον για την στήριξη ενώ τους έδωσε και μια μεγάλη υπόσχεση ότι στο μέλλον και τα επόμενα χρόνια θα ακολουθήσουν κι άλλες μεγάλες στιγμές.

Η αναφορά στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ:

“Αυτή η επιτυχία είναι αφιερωμένη πρωτίστως σε όλες τις ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΣΣΕΣ και τους ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ! Σας συγχαίρουμε και σας ευχαριστούμε για όσα διαχρονικά κάνετε. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ο κόσμος της, η ομάδα του ΛΑΟΥ. Αυτός ο κόσμος παραμένει πάντα δίπλα της, με την ίδια ανιδιοτελή αγάπη και ένα δέσιμο που δεν μπορεί να αποτυπωθεί με λόγια. Όχι μόνο δεν ξεχνάμε τις στιγμές που από το υστέρημά σας κρατήσατε όρθιο το Σωματείο μας, αλλά αποτελούν τον φάρο και την πυξίδα μας. Αν είναι κάτι που ξεχώρισε περισσότερο στη φετινή σεζόν, ήταν η παρουσία του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Εάν δεν είχαμε την παγκόσμια πανδημία θα έσπαζε το ρεκόρ όλων των εποχών στη διάθεση εισιτηρίων! Δυστυχώς δεν θα μπορέσουμε άμεσα να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί τη φετινή επιτυχία, ωστόσο μας περιμένουν αρκετές μεγάλες στιγμές σύντομα και τα χρόνια που έρχονται, για να τις χαρούμε όπως μόνο εμείς ξέρουμε!”.