Home TOP NEWS Βασικός κορμός, λίγες μεταγραφές, νεαροί Κύπριοι… μία βελτιωμένη εκδοχή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Βασικός κορμός, λίγες μεταγραφές, νεαροί Κύπριοι… μία βελτιωμένη εκδοχή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ


Ύστερα από πολλά χρόνια η ΟΜΟΝΟΙΑ θα κινηθεί στα μεταγραφικό παζάρι για περιορισμένο αριθμό μεταγραφών. Ο προγραμματισμός τρέχει και όπως είναι φυσιολογικό, προτεραιότητα δίνεται αρχικά στις ανανεώσεις των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών που κρίνονται αναγκαίοι για τη νέα χρονιά.

Ήδη οι Χούμποτσαν και Λούφτνερ ανανέωσαν τα συμβόλαια τους, έγινε επέκταση και στον Κυριακίδη, ενώ οι Λάρκου και Ταραπουλούζης σε συνεννόηση πάντα με τον Μπεργκ εστιάζουν στους επόμενους για ανανέωση.

Αυτή τη στιγμή όλα δείχνουν να προχωρούν πολύ καλά. Ενδεχομένως για πρώτη φορά, ο αριθμός των νέων ποδοσφαιριστών που θα προστεθούν στο ρόστερ, να μην ξεπερνά τα… δάκτυλα του ενός χεριού.

Ξέρουν πολύ καλά οι άνθρωποι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, που η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση ενώ θα πρέπει να υπολογίσουμε επίσης πως ο αριθμός των ξένων παικτών που θα δικαιούται να εντάξει στο ρόστερ της θα είναι περιορισμένος.

Πέρσι ολοκληρώσαμε τη χρονιά και ήμασταν ακριβώς στο όριο. Είχαμε 15 ξένους. Αποχωρεί ο Παντιλιμόν και ίσως ακόμη ένας για να μπορέσει η ομάδα να κάνει μεταγραφές ενώ δεν θα πρέπει να αποκλείουμε και το ενδεχόμενο να γίνουν κινήσεις και για Κύπριους ποδοσφαιριστές που άφησαν υποσχέσεις την χρονιά που τελείωσε.

Δεν θα πρέπει επίσης να ξεχνάμε και τους δικούς μας Κύπριους οι οποίοι έβαλαν ένα χρόνο στην πλάτη τους, κέρδισαν εμπειρίες και αγωνιστικά λεπτά και τους περιμένουμε καλύτερους στο προσεχές μέλλον. Κακουλλής, Τζιωνής, Λοϊζου και Χαραλάμπους απέδειξαν ότι μπορούν να σηκώσουν το βάρος και τις ευθύνες στην πρωταγωνιστική πορεία που θέλει να κάνει η ΟΜΟΝΟΙΑ. Εάν δε, προκύψει και παρουσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε όμιλο Ευρωπαϊκής διοργάνωσης τότε είναι σίγουρο ότι αυτοί οι 4ις θα αναλάβουν και περισσότερες ευθύνες.

Έχουμε πάντως μπροστά μας ένα ολόκληρο καλοκαίρι και αν η προσπάθεια με τις ανανεώσεις πάει κατ’ ευχήν τότε θα υπάρχει πολύ μεγάλη άνεση και χρονός για να γίνουν λίγες αλλά καλές προσθήκες ώστε να δούμε μία ακόμη πιο βελτιωμένη εκδοχή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στη νέα σεζόν.