Home TOP NEWS Ακιντόλα: «Θα δω την καλύτερη επιλογή για μένα…»

Ακιντόλα: «Θα δω την καλύτερη επιλογή για μένα…»


Τοποθετήθηκε για την χρονιά που ολοκληρώθηκε αλλά και αυτά που σκέφτεται για το ποδοσφαιρικό του μέλλον ο Νταβίντ Ακιντόλα. Οι αναφορές έγιναν σε τηλεοπτικό σταθμό της πατρίδας του…

-Αρχικά: “Ήταν πολύ αυστηρή η κατάσταση εδώ, όλοι έπρεπε να μένουν στο σπίτι. Επιστρέψαμε στις προπονήσεις αλλά στο τέλος αποφάσισαν να διακόψουν το πρωτάθλημα. Είναι εξαιρετικά όλα από τότε που ήρθα εδώ. Ήμασταν και στον ημιτελικό του κυπέλλου, είχαμε πολλά για τα οποία θα παλεύαμε αλλά τελικά δεν είχαμε την ευκαιρία να ολοκληρώσουμε τη σεζόν”.

-Άκουσα ότι ο πρόεδρος της Ομόνοιας θα ζητήσει από την ΚΟΠ το πρωτάθλημα. Ποια είναι τα νεότερα σε αυτό; “Λόγω της πανδημίας, παρόλο που κερδίσαμε το πρωτάθλημα, δεν μπορέσαμε να το πανηγυρίσουμε. Δεν πιστεύω να γίνει κάτι σύντομα αλλά είναι καλό για εμάς που τερματίσαμε πρώτοι και θα πάμε στο Τσάμπιονς Λιγκ”.

-Σκοπεύεις να μείνεις εκεί ή να πας πίσω στην Μίντιλαντ; “Ακόμα δεν έχω αποφασίσει γιατί υπάρχουν ορισμένες ομάδες που με θέλουν. Περιμένω να ανοίξει το μεταγραφικό παράθυρο για να δω την καλύτερη επιλογή για μένα”.

-Το σενάριο να μείνεις δανεικός ή να πας πίσω στην Μίντιλαντ δεν υπάρχει και προσπαθείς να βρεις μια νέα ομάδα; Αυτό λες; “Είχαμε μια συνάντηση με την Ομόνοια και πραγματικά θέλουν να μείνω αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω τώρα γιατί αν έχω μια μεγάλη ευκαιρία, θα ήθελα να την πάρω. Απλά τα βάζω όλα στο τραπέζι. Έχω αποφασίσει να μην πάω πίσω στην Μίντιλαντ. Με ήθελαν να μείνω και τον Ιανουάριο αλλά αποφάσισα να έρθω εδώ. Έτσι θα ψάξω για την καλύτερη επιλογή”.

-Δεν επιστρέφεις στην Μίντιλαντ όμως έχεις συμβόλαιο μέχρι το 2021 σωστά; “Ναι, γι’ αυτό θα ήθελα να φύγω με μεταγραφή αυτή την φορά. Έτσι, αν θα μείνω εδώ, θα πρέπει να γίνει με μεταγραφή”.

-Σίγουρα θα ήθελες να παίξεις στην Εθνική έτσι; “Περιμένω την ευκαιρία, θα είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα να παίξω για τη Νιγηρία. Πιστεύω ότι έχω πολλά να προσφέρω”.

Μετάφραση από ιστοσελίδα Kerkida.net