Home TOP NEWS Αλλάζει η φύση της προετοιμασίας φέτος;

Αλλάζει η φύση της προετοιμασίας φέτος;


Η ΟΜΟΝΟΙΑ υποχρεούται να παρουσιαστεί πανέτοιμη με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της. Από τη μία η Ευρωπαϊκή πρόκληση και από την άλλη η σημασία του να γίνει καλή αρχή στο πρωτάθλημα ενδεχομένως να αναγκάζουν την προπονητική ομάδα να διαφοροποιήσει, σε σχέση με πέρσι, τη φύση της προετοιμασίας.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ άρχισε πέρσι την προσπάθεια της στο πρωτάθλημα με νίκες, όμως φαινόταν στην αρχή ότι τα πόδια των ποδοσφαιριστών ήταν κάπως βαριά. Το αγωνιστικό ανέβασμα και η σταθερότητα ήρθαν αργότερα. Φέτος τα πράγματα αναμένεται ότι θα  διαμορφωθούν, σε ότι αφορά στην προετοιμασία, διαφορετικά.

Η ομάδα θα πρέπει από τα πρώτα της παιχνίδια να παρουσιάσει φρεσκάδα και ετοιμότητα για να έχει περισσότερες πιθανότητες να κυνηγήσει, σε πρώτη φάση, τον Ευρωπαϊκό της στόχο αλλά και να μην καταγράψει απώλειες στο πρωτάθλημα.

Υπάρχει μάλιστα σοβαρό ενδεχόμενο να βρούμε στην Ευρώπη αντιπάλους που να είναι πολύ πιο έτοιμοι, από πρωταθλήματα που θα παιχθούν μέσα στο καλοκαίρι.

Η προπονητική ομάδα πλαισιώνεται από εξαιρετικούς επαγγελματίες και αυτοί είναι που γνωρίζουν πολύ καλά ποια διαχείριση θα γίνει στην περίοδο της προετοιμασίας της ομάδας ώστε αυτή να παρουσιαστεί όπως πρέπει στους πρώτους καθοριστικούς, για τη φετινή της πορεία σε Κύπρο και Ευρώπη, αγώνες.