Home TOP NEWS Αυτό είναι που επιδιώκει η ΟΜΟΝΟΙΑ με Ουζόχο

Αυτό είναι που επιδιώκει η ΟΜΟΝΟΙΑ με Ουζόχο


Ύστερα από την ανανέωση της συνεργασίας με τον Φαμπιανό, είναι γεγονός ότι έχει κλείσει σε μεγάλο βαθμό το κεφάλαιο τερματοφύλακα. Ο Βραζιλιάνος αποτελεί σίφουρα μία αξιόπιστη λύση για τον άσσο ωστόσο οι άνθρωποι του “τριφυλλιού” επιζητούν και προσπαθούν για την παραμονή και του Φράνσις Ουζόχο.

H αξία του Νιγηριανού είναι δεδομένη ενώ, στην ηλικία που βρίσκεται, μπορεί να αποτελέσει και μία πολύ σημαντική επένδυση για το μέλλον.

Χωρίς το άγχος και την πίεση του χρόνου, στην ΟΜΟΝΟΙΑ κάνουν ότι είναι δυνατόν για να κρατήσουν τον Νιγηριανό κήπερ στο “Ηλίας Πούλλος” και τη νέα αγωνιστική σεζόν με την περίπτωση του πάντως να μην είναι εύκολη. Επιδίωξη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι να προχωρήσει στην αγορά του Νιγηριανού από την Λα Κορούνια και εκφράζεται η αισιοδοξία ότι στο τέλος θα γίνει κατορθωτό.

Αγωνιστικά πάντως, ο Ουζόχο αναμένεται ότι θα είναι έτοιμος τον Σεπτέμβρη. Αν καταστεί εφικτό και μείνει στην ΟΜΟΝΟΙΑ ο Ουζόχο, τότε θα δημιουργηθεί μία εξαιρετική ομάδα τερματοφυλάκων με πολύ υψηλές προδιαγραφές.