Home TOP NEWS Είναι πολλές οι προκλήσεις και τα λεφτά της Ευρώπης!

Είναι πολλές οι προκλήσεις και τα λεφτά της Ευρώπης!


Η ΟΜΟΝΟΙΑ σε λιγότερο από δύο μήνες θα ριχτεί στην “μάχη” των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων και όπως σας ενημερώσαμε από την περασμένη βδομάδα, θα αρχίσει την προσπάθεια της από τον 1ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Λόγω της πανδημίας η μορφή διεξαγωγής των προκριματικών των διοργανώσεων της ΟΥΕΦΑ θα έχουν την σημαντική ιδιαιτερότητα, ότι όλα τα παιχνίδια πλην αυτών των πλέι – οφ θα είναι μόνα, συνεπώς τα λάθη κυρίως στον 1ο, 2ο και 3ο προκριματικό θα είναι απαγορευτικά.

Με τα υφιστάμενα δεδομένα στην κλήρωση του 1ου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα βρίσκεται εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου στους δυνατούς κάτι που θα αυξήσει τις πιθανότητες για την ομάδα μας, να προκριθεί στον επόμενο γύρο της Κορυφαίας Διασυλλογικής Διοργάνωσης.

Μια ενδεχόμενη πρόκριση θα ανεβάσει κατακόρυφα το αγωνιστικό πρεστίζ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και παράλληλα θα της δώσει την ευκαιρία να βάλει στα ταμεία της ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό το οποίο θα αγγίζει τις 280.000 ευρώ.

Φυσικά η ομάδα μας αν καταφέρει να φτάσει μέχρι τα πλέι – οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, θα έχει εξασφαλισμένη θέση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, με την συμμετοχή της σε αυτούς να της αποφέρουν ένα ποσό της τάξης των 2.920.000 ευρώ, ενώ σημαντικό θα είναι και το ποσό που θα εισπράξει αν σε περίπτωση που αποκλειστεί στα πλέι – οφ του Τσάμπιονς Λιγκ το οποίο θα ακουμπάει τα 5.000.000 ευρώ.

Σίγουρα οι προκλήσεις στην συμμετοχή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην Eυρώπη μετά από τρία χρόνια απουσίας από αυτή είναι πολλές. Μια από τις προκλήσεις είναι η εξασφάλιση μιας θέσης σε Ευρωπαϊκούς ομίλους για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας μας, δεύτερη είναι τα οικονομικά οφέλη που θα έρθουν (15.250.00 ευρώ) σε μια πιθανή καλή πορεία στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.