Home TOP NEWS Είτε με 33%, είτε με 100% πληρότητα το ΓΣΠ θα είναι καμίνι!

Είτε με 33%, είτε με 100% πληρότητα το ΓΣΠ θα είναι καμίνι!


Μετά από τρία χρόνια απουσίας, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα επιστρέψει στα Ευρωπαϊκά σαλόνια και σε δύο μήνες (18 ή 19 Αυγούστου) θα κάνει την πρεμιέρα της στον 1ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, με τον κόσμο του «τριφυλλιού» να περιμένει πως και πως την συγκεκριμένη μέρα.

Από τον Μάρτη μέχρι τον Αύγουστο θα έχουν περάσει συνολικά 5μήνες, από την τελευταία φορά που απόλαυσε ο κόσμος της ομάδα μας την ΟΜΟΝΟΙΑ να παίζει μπάλα και σίγουρα η «δίψα» των φίλων του “τριφυλλιού” να βρεθούν ξανά στο γήπεδο είναι τεράστια.

Οι μήνες που έμεινε ο κόσμος μακριά από την αγαπημένη του ομάδα, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού είναι πάρα πολλοί και ήδη κάποιοι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ήδη άρχισαν να μετρούν αντίστροφα, για τις πρώτες επίσημες υποχρεώσεις του συνόλου του Χένινγκ Μπεργκ.

Η πρόωρη διακοπή του πρωταθλήματος σε ένα σημείο όπου η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε «φτερά» στα πόδια της, ήταν στην πρώτη θέση και είχε μεγάλες πιθανότητες ακόμη και για το νταμπλ, άφησε μια «γλυκόπικρη» γεύση στους οπαδούς μας, ωστόσο περιμένουν την ευκαιρία για να πουν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο το μεγάλο ευχαριστώ σε τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές.

Το πιο πάνω σκηνικό αναμένεται να στηθεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Αν η τύχη, χαμογελάσει στην ΟΜΟΝΟΙΑ και κληρωθεί για να αγωνιστεί σε κάποιο παιχνίδι των προκριματικών στο ΓΣΠ, θεωρούμε ότι είτε με 33%, είτε με 100% πληρότητα το ΓΣΠ, θα είναι καμίνι στον πρώτο εντός έδρας Ευρωπαϊκό αγώνα της ομάδας μας.