Home TOP NEWS H μεταγραφολογία και τα προφίλ των ονομάτων που… παίζουν στα μέσα

H μεταγραφολογία και τα προφίλ των ονομάτων που… παίζουν στα μέσα


Ακούγονται ονόματα το τελευταίο διάστημα και τα οποία εμπλέκονται στο μεταγραφικό ρεπορτάζ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Κίκο του Ολυμπιακούς Λευκωσίας, Παπουλλής του Απόλλωνα είναι τα δύο  που… παίζουν αυτές τις μέρες.

Το αν υπάρχει ενδιαφέρον ή όχι δεν θα το σχολιάσουμε, θα πούμε μόνο πως τα χαρακτηριστικά που διαθέτουν ο Πορτογάλος αριστερός μπακ και ο Ελλαδίτης μεσοεπιθετικός δεν παραπέμπουν στις μεταγραφές για τις οποίες ο Λάρκου έκανε πρόσφατα λόγο.

Η ομάδα θα φέρει έναν επιθετικό και έναν ακραίο μεσοεπιθετικό, ποδοσφαιριστές τους οποίους ο προπονητής θα προορίζει για βασικούς στη νέα σεζόν. Δύο πρωτοκλασάτους παίκτες στις συγκεκριμένες θέσεις για να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα.

Τα ποδοσφαιρικά προφίλ των δύο, για τους οποίους κάναμε αναφορά, δεν ταιριάζουν σε αυτά που η ΟΜΟΝΟΙΑ ζητά. Ο μεν Κίκο αγωνίζεται σε μία θέση την οποία καταλαμβάνει στην ομάδα ο κορυφαίος αριστερός μπακ του φετινού πρωταθλήματος, την ίδια στιγμή που για να αποκτηθεί θα πάρει θέση ξένου και είναι πειρορισμένες αυτές στην ΟΜΟΝΟΙΑ, ο δε Παπουλής μπορεί σίγουρα, ακόμα και στα 35 του χρόνια, να αποτελέσει μία καλή επιλογή για τον προπονητή, ωστόσο ακόμη κι αν όντως γίνει προσπάθεια για να έρθει ο Κυπροποιημένος Ελλαδίτης, στη δίκη μας λογική δεν θα εμπίπτει στην αναφορά Λάρκου για τις δύο προτεραιτότητες που τέθηκαν σε ότι αφορά στον μεταγραφικό σχεδιασμό.