Home TOP NEWS Η άριστη σχέση Μπεργκ και ποδοσφαιριστών και ο τρόπος που την εκφράζουν...

Η άριστη σχέση Μπεργκ και ποδοσφαιριστών και ο τρόπος που την εκφράζουν οι παίκτες


Κανείς μα κανείς παίκτης της ομάδας μας που έχει μιλήσει δημόσια δεν έχει πει ούτε ένα κακό λόγο για τον προπονητή αλλά και άνθρωπο, Χένινγκ Μπεργκ.

Στις πρόσφατες συνεντεύξεις των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας, του Άνταμ Λανγκ (δείτε εδώ) στο OmonoiaNews, του Μποτεάκ στο Omonoia24, του Ματ Ντάρμπισαιρ στο 24sport.com, του Κούσουλου στην SPORTDAY, του Βίτορ Γκόμες στο Kerkida.net αλλά και του Μαυρία στην “Χαραυγή” μίλησαν με τα καλύτερα λόγια και «έσταξαν» μέλι για το Νορβηγό κόουτς.

Λάνγκ: «Είναι πολύ υποστηρικτικός μαζί μας. Όποτε αντιμετωπίζουμε το οποιοδήποτε πρόβλημα νιώθουμε την άνεση να του μιλήσουμε και θέλουμε να παίρνουμε τις συμβουλές του. Είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο μπορείς να συζητήσεις πολλά πράγματα. Είναι πολύ ανοικτόμυαλο άτομο. Ρωτά συχνά πως αισθανόμαστε, κάνει αστεία μαζί μας. Είναι σημαντικό να έχουμε αυτή τη στενή σχέση με τον προπονητή».

Μποτεάκ: «Πρώτα απ’ όλα ήμασταν μια μεγάλη οικογένεια. Προπονητής, παίκτες, τεχνικό τιμ, ιατρικό τιμ, όλοι. Υπήρχε εξαιρετικό κλίμα στα αποδυτήρια, στην προπόνηση και στο γήπεδο. Βέβαια, όλα αυτά σε συνδυασμό με τους πολύ καλούς ποδοσφαιριστές που αποτελείται η ομάδα. Και ο κόσμος είμαστε σίγουροι ότι χαιρόταν τον τρόπο που παίζαμε».

Κούσουλος:«Έχουμε μια πολύ καλή σχέση, όπως όλοι οι ποδοσφαιριστές, είναι ένας προπονητής που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα και τον κάθε παίκτη ξεχωριστά. Δώσαμε έμφαση στο επιθετικό κομμάτι, παίζουμε πολύ επιθετικό ποδόσφαιρο, αν και έχουμε και την καλύτερη άμυνα. Δίνει μεγάλη σημασία στην τακτική».

Ματ:«Απαιτητικός και σκληρά εργαζόμενος. Η επικοινωνία μου μαζί του είναι άριστη».

Bίτορ Γκόμες:«Είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος και προπονητής. Ο τρόπος παιχνιδιού που ήθελε να παίζουμε ήταν φανταστικός και όλοι το απολαμβάναμε».

Μαυρίας:«Είναι ένας άνθρωπος με μεγάλη εμπειρία στο ποδόσφαιρο και όταν είσαι ποδοσφαιριστής χαίρεσαι να έχεις τέτοιους προπονητές όπως ο κ. Μπεργκ. Αγωνίστηκε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε πολύ ψηλό επίπεδο. Ξέρουμε τις γνώσεις που έχει και το κάθε τι που λέει είναι άκρως σημαντικό, επειδή γνωρίζουμε πόσο μορφωμένος είναι ως προπονητής, όπως και τις εμπειρίες που του έδωσε η ποδοσφαιρική του καριέρα. Παράλληλα, προσπαθεί να βγάλει από τον καθένα τον καλύτερο του εαυτό σε λογικό πλαίσιο και σε πράγματα που μπορούμε να κάνουμε. Συνεργάστηκα με πολλούς προπονητές στην καριέρα μου και θεωρώ ότι είναι ένας από τους καλύτερους».

Όπως δείχνουν και οι πιο πάνω τοποθετήσεις των ποδοσφαιριστών μας για τον Μπεργκ, η σχέση που έχει ο προπονητής μαζί τους, αλλά και το αντίθετο είναι άριστη και έχουν δημιουργήσει ένα οικογενειακό και άριστο κλίμα στην ΟΜΟΝΟΙΑ το οποίο μόνο καλό κάνει στην ομάδα.

Όλο αυτό το είδαμε και κατά την διάρκεια της χρόνιας ότι οι  καλές σχέσεις που έχουν όλοι στα αποδυτήρια της ομάδας, έχουν τονώσει την ψυχολογία και ανέβασαν την ΟΜΟΝΟΙΑ σε όλους τους τομείς και κυρίως στο αγωνιστικό.

Το μεγάλο στοίχημα, είναι το «δέσιμο» που υπάρχει μεταξύ των ποδοσφαιριστών και του προπονητή να κρατηθεί και τη νέα σεζόν και να βοηθήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ να φτάσει σε ακόμη περισσότερες και μεγαλύτερες επιτυχίες.