Home TOP NEWS Η δοκιμασμένη αμυντική συνταγή, το στοιχείο που χρήζει βελτίωσης και οι αυξημένες...

Η δοκιμασμένη αμυντική συνταγή, το στοιχείο που χρήζει βελτίωσης και οι αυξημένες απαιτήσεις


Το κορυφαίο στατιστικό του πρωταθλήματος στην άμυνα κατέγραψε η ΟΜΟΝΟΙΑ στο ανολοκλήρωτο φετινό πρωτάθλημα. 13 γκολ δέχθηκε η ομάδα σε 23 αγώνες, επίδοση η οποία έπαιξε ασφαλώς σημαντικό ρόλο στο να βρεθεί στην πρώτη θέση.

Και από κει θα αρχίσουμε φέτος. Οι ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αμυντική γραμμή παραμένουν οι ίδιοι, χθες ανακοινώθηκε η ανανέωση της συνεργασίας με τον Φαμπιάνο ενώ στην μεσαία γραμμή η βάση της ομάδας θα είναι ίδια η περσινή.

Αμυντικά η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν και θα παραμείνει πολύ ισχυρή ενώ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτός ο αμυντικός κορμός κουβαλάει πλέον και ένα χρόνο κοινής παρουσίας στο γήπεδο.

Πλέον η προσοχή στρέφεται στην ενδυνάμωση της ομάδας στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Λαμβάνοντας και πάλι υπόψη τους αριθμούς, τα 34 γκολ στα 23 παιχνίδια πρωταθλήματος σαφώς χρήζουν βελτίωσης και είμαστε βέβαιοι ότι φέτος θα δούμε και σε αυτόν τον τομέα κάτι καλύτερο.

Λαμβάνοντας τα παραπάνω ως δεδομένα μπορούμε να προσδοκούμε και να αισιοδοξούμε ότι στις εγχώριες διοργανώσεις η ΟΜΟΝΟΙΑ θα είναι ακόμη πιο απαιτητική, αλλά και στην Ευρώπη θα μπει με αξιώσεις και θα μπορεί να ονειρεύεται.