Home TOP NEWS Η μαεστρία του Μπεργκ να… οδηγήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ σε νεές ψηλές πτήσεις

Η μαεστρία του Μπεργκ να… οδηγήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ σε νεές ψηλές πτήσεις


Ο Μπεργκ μπορεί να κρίθηκε αυστηρά σε κάποια χρονικά διαστήματα του πρωταθλήματος για τον τρόπο που διαχειριζόταν το έμψυχο υλικό της ομάδας μας,  όμως το ότι κατάφερε να ανεβάσει ξανά ψηλά την ΟΜΟΝΟΙΑ μετά από χρόνια, ήταν το γεγονός που έκανε τον κόσμο να τον αγαπήσει.

Ο Νορβηγός τεχνικός με την μαεστρία του και το σωστό κοουτσάρισμα του, οδήγησε την ΟΜΟΝΟΙΑ εκεί που δεν τα κατάφεραν άλλοι τα τελευταία τρία χρόνια, στα Ευρωπαϊκά σαλόνια και τώρα οι προκλήσεις που ανοίγονται μπροστά στο «τριφύλλι», αλλά και στον Σκανδιναβό κόουτς είναι τεράστιες.

Ο προπονητής της ομάδας μας έχει ήδη κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη του κόσμου κι αυτό σίγουρα τον πεισμώνει ακόμη περισσότερο, στο να οδηγήσει τη νέα αγωνιστική περίοδο τους «πράσινους», σε μεγαλύτερες επιτυχίες και να χαρίσει, ακόμη περισσότερη χαρά στον Πράσινο ΛΑΟ.

Το ταξίδι της Ευρώπης για την ΟΜΟΝΟΙΑ ως γνωστόν θα αρχίσει στις 18 ή 19 Αυγούστου και ο στόχος όλων ανεξαιρέτως στο «τριφύλλι» και δη του Χένινγκ Μπεργκ, είναι να οδηγήσουν την ομάδα μας όσο πιο μακριά μπορούν, γιατί όχι και σε ομίλους, είτε του Γιουρόπα, είτε του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τον τρόπο πάντως τον ξέρει ο Χένινγκ Μπεργκ για το πως να παίρνει σημαντικά αποτελέσματα σε παιχνίδια που «καίνε» και μας το απέδειξε πολλές φορές κατά την διάρκεια της επιτυχημένης φετινής σεζόν. Είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι στους τρεις τελικούς (αν μπορούμε να τους χαρακτηρίσουμε έτσι) μέχρι τα πλέι – οφ των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων, ο Νορβηγός θα τον βρει και πάλι για να οδηγήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ σε νέες ψηλές «πτήσεις» και στην Ευρώπη.