Home TOP NEWS Ίδια ομάδα, ίδια τεχνική ηγεσία περισσότερες όμως… οι απαιτήσεις!

Ίδια ομάδα, ίδια τεχνική ηγεσία περισσότερες όμως… οι απαιτήσεις!


Σε λίγες μέρες η ΟΜΟΝΟΙΑ θα αρχίσει να «ζεσταίνει» τις μηχανές της για τη νέα αγωνιστική περίοδο, η οποία προμηνύεται ακόμη πιο δύσκολη αλλά και πιο απαιτητική.

Τα νέα πρόσωπα που θα δούμε στο «Ηλίας Πούλλος» στο ξεκίνημα της προετοιμασίας σε σχέση με προηγούμενα χρόνια θα είναι πιο λίγα κι αυτά θα είναι οι Φώτης Παπουλής και ο Κίκο, ενώ νέο πρόσωπο θα είναι και ο επιθετικός που θα επιλεχθεί από την ομάδα προγραμματισμού.

Οι διαφοροποιήσεις λοιπόν στο ρόστερ της ομάδας φέτος θα είναι, μηδαμινές αφού για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια, η ΟΜΟΝΟΙΑ κατάφερε να κρατήσει τον βασικό της κορμό και με αυτόν θα πορευτεί στην Ευρώπη και στις εγχώριες διοργανώσεις.

Το πιο πάνω φυσικά αυξάνει την πίεση και τις απαιτήσεις. Η ίδια ομάδα, η ίδια τεχνική ηγεσία με την περσινή, η οποία κατάφερε να οδηγήσει σε σωστά μονοπάτια την ΟΜΟΝΟΙΑ και στην κορυφή του πρωταθλήματος, θα πρέπει την φετινή σεζόν να «στοχεύσει» όλα αυτά που της στέρησε ο κορωνοϊός και να χαρίσει ξανά στον κόσμο του “τριφυλλιού” κι άλλες χαρές.