Home TOP NEWS Καμία βιασύνη για τον επιθετικό…

Καμία βιασύνη για τον επιθετικό…


Μέσα στην εβδομάδα η ΟΥΕΦΑ ενημέρωσε τις ομοσπονδίες μέλη της πως θα δοθεί παράταση στη μεταγραφική περίοδο μέχρι τις 5 Οκτωβρίου και τις κάλεσε να εναρμονιστούν.

Είναι πολύ λογικό και βοηθητικό για τους Ευρωπαϊκούς συλλόγους των οποίων οι υποχρεώσεις και τα πρωταθλήματα θα αργήσουν να ολοκληρωθούν.

Η ομάδα μας θα στοχεύσει σίγουρα στη μεταγραφική περίοδο, να φέρει έναν επιθετικό για να της κάνει τη διαφορά στο κομμάτι του σκοραρίσματος. Ο Σίμος Ταραπουλούζης ξοδεύει πολλές ώρες για να καταλήξει και να προτείνει σε Λάρκου και Μπεργκ τους υποψήφιους.

Στην ομάδα θεωρούν ότι χρόνος υπάρχει, δεν θα γίνει τίποτα με βιασύνη με τους ανθρώπους της ομάδας προγραμματισμού να επιδιώκουν να ελαχιστοποιήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο το ρίσκο της όποιας επιλογής θα γίνει.

Παράλληλα θα πρέπει να σημειωθεί ότι ακόμη κι αν αποφασιστεί να γίνει, κατά κάποιο τρόπο, υπέρβαση στο θέμα του στράικερ, δεν θα μιλάμε για δυσθεώρατο ποσό αλλά πάντα σε λογικό πλαίσιο.

Το γεγονός επίσης ότι η ομάδα θα έχει τη δυνατότητα να κάνει διαφοροποιήσεις στο ρόστερ, γνωρίζοντας ποια θα είναι η πρόοδος της στην Ευρώπη (τα πλέι – οφ ολοκληρώνονται με το τέλος Σεπτεμβρίου), θα της δώσει τη δυνατότητα ενδεχομένως, αν προκύψουν δεδομένα έσοδα από πιθανή είσοδο σε όμιλο, να στοχεύσει μεταγραφικά ακόμα ψηλότερα.