Home TOP NEWS Κερδίζουν τα στοιχήματα και… είναι άξιοι συγχαρητηρίων!

Κερδίζουν τα στοιχήματα και… είναι άξιοι συγχαρητηρίων!


Φάνηκε από το περασμένο καλοκαίρι. Οι άνθρωποι που στελεχώνουν την ομάδα προγραμματισμού, με επικεφαλής τον Νεόφυτο Λάρκου, έβαλαν το μεγάλο στοίχημα… να «χτίσουν» την ΟΜΟΝΟΙΑ του μέλλοντος με στόχο την επιστροφή στις επιτυχίες και στην κορυφή.

Αποδεδειγμένα και εκ του αποτελέσματος κρίνοντας, έγιναν οι καλύτερες επιλογές, τόσο σε ότι αφορά στην τεχνική ηγεσία αλλά και στην στελέχωση του ρόστερ. Ακόμα και οι «έκτακτες» μεταγραφές (βλ.Παντίλιμον, Φαμπιάνο), αλλά κι αυτές του Ιανουάριου μας αποδεικνύουν σε μεγάλο βαθμό τον σωστό και μεθοδικό τρόπο με τον οποίο δουλεύουν οι άνθρωποι που ασχολούνται για την αγωνιστική πρόοδο της ομάδας μας.

Άρχισε πολύ καλά στα του προγραμματισμού και αυτό το καλοκαίρι. Ο Λάρκου και οι συνεργάτες του έχουν ήδη κλείσει σημαντικά κεφάλαια, όπως είναι αυτά των Λούφτνερ, Χούμποτσαν και Φαμπιάνο, αποτέλεσμα σωστών χειρισμών.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ανέβει επίπεδο σε όλους τους τομείς και αυτό οφείλεται στη δουλειά που γίνεται από τους ανθρώπους που εργάζονται για την ομάδα. Είμαστε ακόμη στις αρχές τις μεταγραφικής περιόδου και σίγουρα περιμένουμε με ανυπομονησία, πέρα από το κομμάτι των ανανεώσεων, και τις επιλογές που θα γίνουν για την ενίσχυση.

Πάντως αυτό που γίνεται, μπορούμε να πούμε εκ του ασφαλούς, ότι είναι πετυχημένο. Άλλωστε φάνηκε και στο αγωνιστικό κομμάτι την σεζόν που διανύσαμε, και είναι πραγματικά όλοι άξιοι συγχαρητηρίων που κατάφεραν σε συντομότερο χρονικό διάστημα απ’ ότι και οι ίδιοι ενδεχομένως να περίμεναν, να ανεβάσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ σε όλα τα επίπεδα.