Home TOP NEWS Λώρης Κυριάκου: «Χρόνια πολλά σε όλους τους ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ»

Λώρης Κυριάκου: «Χρόνια πολλά σε όλους τους ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ»


Με αφορμή τη γενέθλια μέρα του σωματείου μας, συνομιλήσαμε για λίγο με τον πρόεδρο Λώρη Κυριάκου για να μεταφέρει μέσα από την ιστοσελίδα μας, το δικό του μήνυμα για αυτή τη συμβολική μέρα για την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Το μήνυμα του Λώρη Κυριάκου:

«Φίλες και φίλοι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ σήμερα συμπληρώνονται 72 χρόνια από την ιστορική εκείνη μέρα που ιδρύθηκε η ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας.

Κάποιοι ποδοσφαιριστές μαζί με φίλους προχώρησαν σαν σήμερα πριν 72 χρόνια και ίδρυσαν τον ΑΣΟΛ. Σε αυτά τα 72 χρόνια ιστορίας της, η ΟΜΟΝΟΙΑ πέρασε μέσα από δύσκολες αλλά και πολύ ευχάριστες στιγμές, πρόσφερε πάρα πολλές επιτυχίες και τίτλους στον κόσμο της. Είμαι σίγουρος ότι παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε τα τελευταία χρόνια η ΟΜΟΝΟΙΑ θα επανέλθει και πάλι στο θρόνο της και θα παραμείνει η Βασίλισσα του Κυπριακού ποδοσφαίρου στοχεύοντας παράλληλα στην κατάκτηση τίτλων σε όλα της τα τμήματα.

Ιδιαίτερα το ποδοσφαιρικό τμήμα, το οποίο την τελευταία δεκαετία ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ, πλέον έχει μπει σε μία καινούργια βάση και έχει αρχίσει να προσφέρει και πάλι την υπερηφάνεια στον ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΟ κόσμο. Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για την ποικιλότροπη βοήθεια που πρόσφερε και προσφέρει καθημερινά στο σωματείο μας. Εμείς θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για να του προσφέρουμε ακόμη περισσότερες χαρές.

Χρόνια πολλά σε όλους μας και να είστε πάντα καλά.

ΟΜΟΝΟΙΑ Αιώνια!»