Home TOP NEWS Μάριος Νικολάου: «Ήρθαν αναμνήσεις στο μυαλό μου… τώρα μας περιμένει δουλειά»

Μάριος Νικολάου: «Ήρθαν αναμνήσεις στο μυαλό μου… τώρα μας περιμένει δουλειά»


Νέος προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U19 όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγες μέρες θα είναι ο Μάριος Νικολάου. Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής που είχε αγωνιστεί στην ΟΜΟΝΟΙΑ και κατέγραψε μια αξιόλογη καριέρα σε Κύπρο και εξωτερικό, αναλαμβάνει την ομάδα Νέων ξεκινώντας με αυτό τον τρόπο την παρουσία του στην Ακαδημία μας.

Ο κ. Νικολάου μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα για τα συναισθήματά του, τη φιλοσοφία και τους στόχους της ομάδας: «Νιώθω πολύ όμορφα που αναλαμβάνω τη θέση αυτή. Ήρθαν πολλές αναμνήσεις στο μυαλό μου με το που επισκέφθηκα πρόσφατα το «Ηλίας Πούλλος». Είναι μια θετική εξέλιξη για εμένα και τώρα μας περιμένει δουλειά. Πρόκειται για μια ιδιαίτερη ηλικιακή ομάδα που βρίσκεται ένα βήμα πριν την Α’ ομάδα. Θέλει μεγάλη προσοχή καθώς δεν είναι μόνο το αγωνιστικό κομμάτι αλλά επίσης και το γεγονός πως οι νεαροί σε αυτή την ηλικία έχουν κάποιους προβληματισμούς στο να κάνουν το επόμενο δύσκολο βήμα. Είναι κάτι που γνωρίζω εκ πείρας καθώς το έχω περάσει. Στόχος είναι η προετοιμασία ποδοσφαιριστών για την πρώτη ομάδα. Αυτό θέλει να κάνει η Ακαδημία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, να δημιουργεί ποδοσφαιριστές και να τους προσφέρει την προοπτική για να προωθηθούν, πάντα με σκληρή δουλειά».

Για την έναρξη της προετοιμασίας ανέφερε: «Η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις 20 Ιουλίου. Τώρα έχω αρχίσει σιγά σιγά να διαμορφώνω άποψη για την ομάδα αλλά γνωρίζω ότι υπάρχουν καλοί ποδοσφαιριστές στην Ακαδημία».