Home TOP NEWS Οι τελευταίες μέρες των διακοπών πριν αρχίσει η προετοιμασία

Οι τελευταίες μέρες των διακοπών πριν αρχίσει η προετοιμασία


Τις τελευταίες μέρες των καλοκαιρινών τους διακοπών διανύουν οι ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Υπό άλλες συνθήκες, αν δεν προέκυπτε δηλαδή η πανδημία, σήμερα η ομάδα θα βρισκόταν σε προχωρημένο στάδιο προετοιμασίας και θα ανέμενε, αρχές του Ιούλη, το πρώτο της επίσημο Ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Ήταν σίγουρα μία κατάσταση, αυτή με τον Κορονοϊό, που κούρασε ψυχολογικά τους παίκτες οι οποίοι περιμένουν πως και πως να ξαναμπούν στο γήπεδο για να παίξουν ποδόσφαιρο.

Αρκετοί είναι αυτοί που αναχώρησαν για τις πατρίδες τους και σύντομα θα πρέπει να επιστρέψουν όλοι καθώς η δουλειά αρχίζει το ερχόμενο Σαββατοκυρίακο με τις εργομετρικές εξετάσεις.

Η πρώτη προπόνση έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 29 του μηνός. Εφτά εβδομάδες θα έχουν μπροστά τους για να προετοιμαστούν ενόψει του πρώτου επίσημου αγώνα, διάστημα το οποίο είναι σχετικά μεγάλο, ωστόσο η τεχνική ομάδα θέλει να δει τους ποδοσφαιριστές όσο πιο έτοιμους γίνεται καθώς η αρχή θα γίνει με παράλληλους αγώνες σε Κύπρο και Ευρώπη.

Το γεγονός ότι το ρόστερ είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό συμπληρωμένο, ουσιαστικά μένει η απόκτηση επιθετικού αλλά και να ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με τον Ακιντόλα, δίνει άνεση στον Χένιγνκ Μπεργκ να δουλέψει από την αρχή βλέποντας τους παίκτες του να ανεβάζουν μαζί τα επίπεδα φυσικής κατάστασης τους.

Ο προγραμματισμός βέβαια δεν περιλαμβάνει μόνο τις μεταγραφές αλλά και το πλάνο που θα ακολουθήσει η ομάδα στην προετοιμασία της, την χώρα στην οποία θα ταξιδέψει για το βασικό στάδιο και τα φιλικά που θα προγραμματιστούν.

Η ομάδα θα ενημερώσει πολύ σύντομα για όλα όσα θα γίνουν στην περίοδο της προετοιμασίας.