Home TOP NEWS Παντιλιμόν: «Επιστρέφω στην Νότιγχαμ…»

Παντιλιμόν: «Επιστρέφω στην Νότιγχαμ…»


Δηλώσεις του Κοστελ Παντίλιμον σε Ρουμανικό μέσο όπου μίλησε για το μέλλον του:

«Πρέπει να επιστρέψω στην Nottingham, έχω συμβόλαιο. Βλέπω ότι στην Αγγλία θα επαναρχίσει η σεζόν. Γίνονται συζητήσεις και ίσως μείνω εκεί γιατί ποτέ δεν είπα ότι δεν θέλω να μείνω».

Για το που θα ήθελε να παίξει κάποια μέρα: «Στην Γερμανία, για παράδειγμα. Πάντα μου άρεσε, θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω. Είχα κάποιες συζητήσεις πριν πολλά χρόνια. Είναι ένα ευχάριστο είδος ποδοσφαίρου, ψηλού επιπέδου».

Ο Κοστέλ Παντίλιμον αποκάλυψε ότι συζήτησε με σύλλογο πρώτης κατηγορίας την επιστροφή του στη Ρουμανία, αλλά προτίμησε να υπογράψει στην ΟΜΟΝΟΙΑ. 

«Ουδέποτε είπα ότι δεν θα επιστρέψω. Μεγάλωσα στο ρουμανικό πρωτάθλημα. Μπορώ όμως ακόμη να παίξω στο εξωτερικό και θέλω να αποκτήσω περισσότερες παραστάσεις. Υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος μέχρι να επαναπατριστώ ή να τελειώσω την καριέρα μου. Είχα συζητήσεις, αλλά σίγουρα δεν θα σας αποκαλύψω με ποια ομάδα. Στο μέλλον είμαι σίγουρος, ωστόσο, ότι θα έλθει ο καιρός να γυρίσω στη Ρουμανία».

«Δεν ήταν απαραίτητα ένα σοβαρό ενδιαφέρον, έγιναν κάποιες φιλικές συζητήσεις, στο πλαίσιο των οποίων ειπώθηκε ότι η πόρτα είναι πάντα ανοικτή», συμπλήρωσε ο τερματοφύλακας, που από τους περασμένους μήνες αγωνίστηκε στην Ομόνοια υπό μορφή δανεισμού από τη Νότιγχαμ Φόρεστ.