Home TOP NEWS Στο καλό παιχταρά – Ήσουν μέλος της ομάδας που έκανε το βήμα...

Στο καλό παιχταρά – Ήσουν μέλος της ομάδας που έκανε το βήμα για να αλλάξει η ιστορία


Χθες αποχαιρετήσαμε τον Μίκαελ Ορτέγα. Έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος ήρθε το περασμένο καλοκαίρι στην ομάδα ως ένα από τα δυνατά ονόματα, για να την βοηθήσεινα κάνει εκείνο το βήμα που χρόνια επιζητούσε και το οποίο τελικά κατάφερε στην ποδοσφαιρική χρονιά που τελείωσε.

Αποχαιρετούμε έναν παίκτη, έχοντας γι’ αυτόν τα καλύτερα συναισθήματα. Ένα παιδί μετρημένο, έναν ποδοσφαιριστή υψηλής ποιότητας, έναν συμπαίκτη για τον οποίο όλοι στα αποδυτήρια της ομάδας είχαν να πουν τα καλύτερα. Σεμνός και ταπεινός αλλά συνάμα πλακατζής και πάντα ευδιάθετος.

Σίγουρα ο Ορτέγα μπορούσε να δείξει περισσότερα πράγματα στο γήπεδο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είμαστε ικανοποιημένοι από την συνολική του προσπάθεια.

Ήταν πάντως και γι’ αυτόν πολύ σημαντικό το θέμα της προσαρμογής σε ένα καινούργιο περιβάλλον. Και με το κλίμα στη φετινή ΟΜΟΝΟΙΑ, με τους εξαιρετικούς χαρακτήρες που διαθέτει η ομάδα, έγινε και για τον Μίκαελ πιο εύκολο να ζήσει τη ζωή του, έστω για λίγους μήνες, στην Κύπρο.

Το είχε δηλώσει πάντως πολλές φορές, στις συνεντεύξεις που παραχωρούσε κυρίως σε μέσα της πατρίδας του, ότι του είχε λείψει πολύ η οικογένεια του, το παιδί του και η γυναίκα του. Δεν ήταν άλλωστε και το πιο εύκολο πράγμα να προγραμματίσει κάποιος έκτακτο ταξίδι στην Λατινική Αμερική.

Είναι σημαντικό για τον Ορτέγα το γεγονός ότι επιστρέφει στη χώρα του, εκεί που μεγάλωσε, δίπλα στους ανθρώπους που αγαπά.

Του ευχόμαστε από καρδιάς τα καλύτερα και θα παρακολουθούμε σίγουρα την πορεία του.

Κλείνοντας, και με αφορμή την αποχώρηση Ορτέγα, συγχαίρουμε τους ανθρώπους που καταφέρνουν να κάνουν επιλογές, οι οποίες δεν περιορίζονται μόνο στις ποδοσφαιρικές ικανότητες, αλλά και στο κομμάτι του χαρακτήρα του κάθε παίκτη που κρίνεται κατάλληλος για να μπει στην ομάδα μας.

Μία εξ’ αυτών των επιλογών, ο Μίκαελ Ορτέγα ο οποίος δικαιούται να λέει ότι υπήρξε μέλος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που έκανε εκείνο το πρώτο μεγάλο βήμα για να αλλάξει την ιστορία!