Home TOP NEWS Τα δεδομένα με τις θέσεις ξένων και οι μεταγραφικές προτεραιότητες

Τα δεδομένα με τις θέσεις ξένων και οι μεταγραφικές προτεραιότητες


Χθες προέκυψε η αποχώρηση Ορτέγα. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μία θέση ξένου για μεταγραφή. Βέβαια θα πρέπει να θεωρούνται  δεδομένες και κάποιες άλλες αποχωρήσεις από την ομάδα, ονομαστική αναφορά δεν μπορεί και δεν πρέπει να γίνει στην παρούσα φάση, όμως είναι αναγκαίο ώστε να υπάρχει δυνατότητα για μεταγραφές στις θέσεις που η ομάδα επιθυμεί.

Ο Νεόφυτος Λάρκου είπε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ θα στοχεύσει σε ενίσχυση σε δύο θέσεις. Η μία θα αφορά στον κεντρικό επιθετικό και η άλλη σε ακραίο μεσοεπιθετικό. Από κει και πέρα, σίγουρα θα γίνει και η προσπάθεια για περαιτέρω ενίσχυση η οποία θα αφορά κυρίως στο ποιοτικό βάθος, με το οποίο θα επιχειρήσει η ομάδα προγραμματισμού να δώσει επιπλέον βοήθειες, με δεδομένες και τις αυξημένες αγωνιστικές υποχρεώσεις που έρχονται.

Να βάλουμε όμως σε μία σειρά τα πράγματα. Είπαμε προηγούμενως ότι η λύση της συνεργασίας με τον Κολομβιανό, άνοιξε την πρώτη θέση για μεταγραφή ξένου.

Αυτή τη στιγμή οι ξένοι παίκτες που είναι γραμμένοι στο ρόστερ της ομάδας είναι οι… Φαμπιάνο, Παντιλιμόν, Μαυρίας, Λέτσιακς, Λανγκ, Λούφτνερ, Χούμποτσαν, Τζιόρντι, Βίτορ, Τιάγκο, Μποτεάκ, Ακιντόλα, Νταρμπισάιαρ και Μίκου.

Είναι δεδομένη η αποχώρηση ενός τερματοφύλακα δεν θα ανοίξει ωστόσο επιπλέον θέση διότι επιστρέφει ο Ζοέλ από δανεισμό και δεν αποκλείεται μάλιστα να παραμείνει φέτος στην ομάδα. Θυμίζουμε ότι για να έρθει μεσούσης της σεζόν ο Παντιλιμόν έφυγε ο Πορτογάλος ακραίος μπακ με δανεισμό.

Από κει και πέρα, θα πρέπει να αποχωρήσει άλλος ένας για να μπορέσει η ομάδα να υλοποιήσει αυτούς τους δύο κύριους μεταγραφικούς της στόχους, ενώ η προσπάθεια για να παραμείνει ο Ακιντόλα είναι σε εξέλιξη. Αν δεν γίνει κατορθωτό αυτό τότε η ομάδα θα κάνει κίνηση για ΔΥΟ ακραίους μεσοεπιθετικούς και έναν επιθετικό.

31 Ιουνίου ολοκληρώνεται και το συμβόλαιο του Μίκου. Αν δεν ανανεωθεί η συνεργασία με τον Βενεζουελάνο τότε οι θέσεις ξένων θα γίνουν δύο.  (Επαναλαμβάνουμε αν δεν αποχωρήσει εκ νέου ο Ζοέλ)

Όποτε αντιλαμβάνεστε ότι όλα είναι οριακά, μπήκαν οι προτεραιότητες για τις θέσεις που θα ενισχυθούμε όμως όλα θα εξαρτηθούν και από τις αποφάσεις που θα παρθούν σε ότι αφορά στις αποχωρήσεις ή αν θέλετε στις μη ανανεώσεις συμβολαίων με κάποιους παίκτες.

Σε ότι αφορά στο ποιοτικό βάθος, ο αθλητικός Διευθυντής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν αναφέρθηκε σε κάποια θέση στην οποία θα αποκτηθεί παίκτης.

Υπάρχει πάντοτε και η επιλογή για ποδοσφαιριστές καταλόγου Β’ αλλά και για Κύπριους.